38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Крем анальний розслаблювальний SHIATSU Anal Relax Cream 50 ml

Крем анальний розслаблювальний SHIATSU Anal Relax Cream 50 ml

Артикул 67204
675 грн
641 грн
Немає в наявності
Опис: Крем анальний розслабляючий SHIATSU Anal Relax Cream - це інноваційний продукт від німецького бренду Shiatsu, відомого на ринку інтимних товарів. Це унікальний засіб, який допомагає забезпечити максимально комфортні відчуття при використанні. Завдяки своєму особливому складу, крем не тільки створює легку водяну плівку для забезпечення ковзання, але й має розслаблюючу дію на м'язи. Невеликий об'єм флакона у 50мл робить його ідеальним подорожником з Вами!

Склад:

Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate,Glycine Soja (Soybean) Oil...

Переваги:

  • Бренд Shiatsu: Знаменитий німецький бренд гарантує найвищу якість продукції.
  • Країна-виробник Німеччина: Гарантія якісного і безпечного для здоров'я товару.
  • Об'єм у 50мл: Зручний об'єм для подорожей та нечастого використання.
  • Водна основа: Безпечна при сексуальних контактах, легко змивається водою.
  • Ефект розслаблення м'язів, зволоження: Комфортні відчуття при використанні продукту.

Застосування:

Невелику кількість крему нанести на анальну область. Розгладити масажними рухами до повного вбирання. Ми пропонуємо Вам обрати інтимний продукт високого класу! Замовити Крем анальний розслабляючий SHIATSU Anal Relax Cream 50 ml Ви можете прямо зараз у інтернет-магазині TALLA. А також пропонуємо ознайомитися з категорією "Анальні змащування".

Тільки якісні анальні лубриканти здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Лубриканти німецькі довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Гель мастила на водній основі сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що мастила для вагінального сексу багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти зі смаком створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Shiatsu
Об'єм (мл) 50
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Крем анальний розслаблювальний SHIATSU Anal Relax Cream 50 ml напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу