38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Спрей Анальний розслабляючий SHIATSU Anal Relax Spray 50 ml

Спрей Анальний розслабляючий SHIATSU Anal Relax Spray 50 ml

Артикул 67304
661 грн
628 грн
Немає в наявності

Спрей анальний розслабляючий SHIATSU Anal Relax Spray 50 ml

Опис: Відкрийте нові горизонти спокійного та комфортного інтимного розслаблення разом з анальним спреєм від німецького бренду Shiatsu. Він створений спеціально, щоб допомогти вам відчути неповторну гладкість при контакті та подарувати максимальне зволоження. При використанні цього продукту, ваша шкіра буде відчувати свіжість та чудову прохолоду, яка допомагає розслабити всі м'язи!

Склад:

Aqua (Water), PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-9, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Alcohol Denat., Panthenol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene.

Переваги:

  • Бренд: Shiatsu - надійний німецький бренд з бездоганною репутацією;
  • Країна виробник: Німеччина - відома своїм високим якістю товарів;
  • Об'єм (мл): 50 - достатня кількість для тривалого використання;
  • Основа: Водна - безпечне та зручне використання;
  • Ефект: Розслаблення м'язів, Зволоження - робить процес більш комфортним.

Застосування:

Розпилюється на попередньо очищену шкіру в анальній області. При необхідності, продукт можна нанести масажними рухами для прискорення його дії. Не пропустіть свою нагоду спробувати неповторне відчуття спокою та розслаблення! Зробіть ваш час інтимності незабутньо комфортним за допомогою анального спрею SHIATSU Anal Relax Spray 50 ml з нашого інтернет-магазину TALLA. Зацікавилися? Тоді не забудьте також ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Анальні змащування.

Тільки якісні анальні інтимні гелі здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Лубриканти Німеччина довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Інтимні мастила на водній основі сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що лубриканти для піхви багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Гель для орального сексу створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник Shiatsu
Об'єм (мл) 50
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Додатковий ефект Зволоження, Розслаблення м'язів
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Спрей Анальний розслабляючий SHIATSU Anal Relax Spray 50 ml напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу