38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний лубрикант на водній основі Love Stim 1000 ml

Анальний лубрикант на водній основі Love Stim 1000 ml

Артикул 73100050
803 грн
763 грн
Немає в наявності

Анальний лубрикант на водній основі Love Stim 1000 мл

Опис товару: Представляємо Вашій увазі анальний лубрикант на водній основі від відомого бренду LoveStim об'ємом 1000 мл, спеціально розроблений для зволоження і гладкого ковзання. Це ідеальне рішення для тих, хто шукає ніжний і природний продукт без зайвих добавок. Цей лубрикант забезпечує неперевершену м'якість завдяки своїй інноваційній формулі.

Склад

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Переваги

  • Бренд - Відомий бренд LoveStim гарантує найвищу якість.
  • Країна виробник - Польща - країна з добре зарекомендованою репутацією у виробництві інтимних товарів.
  • Об'єм (мл) - Об'єм цього лубриканта складає цілий літр. Він буде служити Вам довго.
  • Основа - Лубрикант на водній основі забезпечує природне відчуття і легко змивається водою.
  • Ефект - Крім зволоження, лубрикант допомагає розслабити м'язи для приємного використання.

Застосування

Дуже просте у використанні: просто нанести необхідну кількість на бажану область і насолоджуватися обережним ковзанням. Придбайте анальний лубрикант на водній основі від відомого бренду LoveStim об'ємом 1000 мл уже зараз в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA! Крім того, запрошуємо Вас ознайомитися з повним асортиментом лубрикантів для покращення якості інтимного життя на нашому сайті.

Тільки якісні змазки для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Водні лубриканти сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти для орального сексу створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Виробник LoveStim
Об'єм (мл) 1000
Основа Водна
Країна виробник Польща
Додатковий ефект Розслаблення м'язів
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Анальний лубрикант на водній основі Love Stim 1000 ml напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу