38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Крем для підвищення ерекції Prorino HOT

Крем для підвищення ерекції Prorino HOT

Артикул 78202
949 грн
Немає в наявності

Крем для ерекції Prorino HOT необхідний для підтримки і посилення ерекції у чоловіків, до того ж крем сприяє підвищенню сексуального бажання. Крем Prorino HOT містить в собі високу концентрацію активних інгредієнтів, які сприяють збільшення кровообіг. До складу крему Prorino HOT входять тільки натуральні масла, вони забезпечують догляд і живлення делікатної шкіри. 

До складу крему Prorino HOT входять наступні екстракти:

  • гінкго - покращує кровообіг, регулює тиск в судинах, підсилює приплив крові і підсилює ерекцію; 
  • червоний женьшень - покращує еректильну функцію і покращує якість сперми; 
  • екстракт муїра пуама - є потужним афродизіаком, який підвищує потенцію і лібідо, сексуально збуджуючі засіб для чоловіків. 


Чоловіки, які користуються кремом для ерекції Prorino HOT, відзначили що якість сексу з Prorino HOT покращився у багато разів, їх чоловіча витривалість завдяки крему Prorino HOT зростає з кожним днем більше, відчуття від інтимної близькості стали незабутні. Відчуйте і ви прилив чоловічих сил і сексуального бажання, а також стан ерекції протягом тривалого часу.

Склад:

Склад: Вода, диметикон, гліцерин, пентиленгліколь, натрію поліакрилат, гідрогенізована касторова олія ПЕГ-40, пропіленгліколь, етилгексил стеарат, гідроксиетилцелюлоза, ментол, мальтодекстрин, полігліцерил-10 лаурат, тридецет-6, олія листя евкаліпта, екстракт з листя гінкго білоба, олія насіння соняшнику однорічного, олія м'яти польової, лимонна кислота, екстракт кореня женьшеню, лімонен, екстракт кореня/кори муїра-пуама, бензоат натрію, смола перцю чагарникового, екстракт перцю овочевого.

 Об'єм 100 мл.

 



Виробник Prorino
Країна виробник Австрія
Смак Без смаку
Додатковий ефект Збудливий
Форма випуску Крем
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Креми для потенції
Залишіть свій відгук на Крем для підвищення ерекції Prorino HOT напишіть відгук
Супутні товари
Креми для потенції