38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Маска на очі БДСМ шкіряна коричневого кольору Lockink

Маска на очі БДСМ шкіряна коричневого кольору Lockink

Артикул 800492 /Z-SJ-006-C-ZH
Колір: Коричневий
3 659 грн
Маска на очі шкіряна Коричневий Lockink

Спеціальна шкіряна маска для БДСМ ігор доповнить рольовий образ.

Зручна застібка.

Маски та кляпи – товар для справжніх поціновувачів BDSM-культури, маски бувають різного типу та різного призначення, але основна їхня властивість – знеособлення партнера, позбавлення його індивідуальності, підпорядкування своїй волі.

Надягнувши маску на партнера Ви підкоряєте його, робите його своєю річчю під час сексуальної гри.

Кляп же - це пристосування для позбавлення партнера, що підкоряється, можливості видавати гучні звуки і вимовляти членороздільні слова.

Найчастіше застосовуються кулькові кляпи, що являють собою каучукову або пластикову кулю, що поміщається в рот партнера і фіксується ременем або стрічкою.

Якщо Ви вирішили поринути з головою у світ розваг Садо-Мазо, якщо класичний секс Вас більше не цікавить, обов'язково оберіть собі атрибутику для сесій садо-мазо – кляпи та маски у широкому асортименті завжди можна знайти у спеціалізованому розділі нашого сайту.

Яскраві переживання у сексі залежать від нашого бажання бути креативними. І маски на очі бдсм допомагають реалізувати фантазії у рольових іграх, де ми «проживаємо» певні події, зображаємо тих чи інших персонажів. Це можливість повніше уявити образ, а в БДСМ – приховати обличчя чи обмежити зону видимості нижньому. У найпростішому випадку, за допомогою однієї лише маски ви можете відтворити атмосферу, де буде присутня таємниця, якої так не вистачає у повсякденності.

Виробник LOCKINK
Країна виробник Китай
Колір Коричневий
Тип інтимної іграшки Маска
Матеріал Натуральна шкіра
Стать Унісекс
Категорія сексшопу БДСМ маски для сексу
Залишіть свій відгук на Маска на очі БДСМ шкіряна коричневого кольору Lockink напишіть відгук
Супутні товари
БДСМ маски для сексу