38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний костюм кролика для рольових ігор чорного кольору Sunspice 4 предмета розмір Оne size

Сексуальний костюм кролика для рольових ігор чорного кольору Sunspice 4 предмета розмір Оne size

Артикул 8077 O/S
1 150 грн
977 грн
Костюм кролика Sunspice O/S, 4 предмети, чорно-білий

  Ласкаво просимо у світ спокуси та пристрасті, де ваші сміливі фантазії стають яскравою реальністю! Представляємо вам унікальний та сексуальний чоловічий костюм від Sunspice® – костюм кролика, який допоможе розкрити вашого внутрішнього плейбою та додасть родзинки у вашу дорослу вечірку!

 

  Цей костюм складається з чотирьох чарівних предметів: блискучого боді з мокрим ефектом і спокусливим хвостом, що завершується на животі, французьких манжетів, що надають образу елегантності, що приковує погляди еластичного білого метелика і милих кролячих вух, щоб підкреслити вашу грайливість.

 

  Еластичний комір зручно облягає шию, підкреслюючи вашу мужність, а сексуальне боді дає можливість гордо демонструвати ваші груди та привабливий живіт. Задня частина прикрашена спокусливими трусиками-стрінгами, що приковують погляди, а пухнастий кролячий хвіст надає шарму і робить вас центром уваги на вечірці.

 

  Цей костюм дозволить вам не просто грати роль, а повністю зануритися в образ кролика, почуватися впевнено та привабливо, пробудити в собі та партнері пристрасть та бажання. Він ідеально підійде для різних сексуальних сценаріїв, відкриє нові грані ваших інтимних стосунків та подарує безліч незабутніх моментів.

 

  Купити рольовий костюм кролика для чоловіків у нашому інтернет магазині можна зі швидкою та анонімною доставкою із секс-шопу по Україні.

 

  Характеристики:

 

  Комплектація: боді, краватка-метелик, французькі манжети, кролячі вушка

  Матеріал – спандекс, еластан

  Розмір – універсальний (O/S)

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір One size
Тематика костюму Животные
Країна виробник Китай
Матеріал Спандекс
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Чоловічі боді та сексуальні костюми
Залишіть свій відгук на Сексуальний костюм кролика для рольових ігор чорного кольору Sunspice 4 предмета розмір Оne size напишіть відгук
Супутні товари
Чоловічі боді та сексуальні костюми