38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка металева золотиста з білим пухнастим хвостиком easytoys s розміру

Анальна пробка металева золотиста з білим пухнастим хвостиком easytoys s розміру

Артикул 810206
1 799 грн
1 529 грн
Запрошуємо оцінити елегантну анальну пробку від відомого бренду EasyToys. Золотиста металева поверхня ідеально гладка і приємна на дотик, а білий пухнастий хвостик додає іграшці особливе очарування. Ви можете використовувати її для інтимних ігор одночасності або прикрасити нею ваші стосунки закоханого дуету. Розмір S цієї моделі підходить початкуючим користувачам анальних іграшок. Інструкція з використання Перш за все, слід обильно намазати сторону ожерелля спеціальним лубрикантом для комфортного використання. Далі обережно вводьте пробку у своєму темпі. Після завершення використання необхідно знову ж таки обережно прибрати анальну іграшку. Догляд за анальною пробкою з хвостиком Для чищення можна використовувати будь-який засіб для очищення секс-іграшок або м'яке антисептичне мило. Після завершення чищення проведіть повне висихання іграшки. Переваги - Бренд EasyToys - гарант високої якості та безпеки для користувача. - Країна-виробник Китай - всесвітньо відомий лідер у галузі виробництва інтимних товарів. - Матеріал метал - міцний, довговечний матеріал, що дозволяє зберегти початковий вигляд іграшки на протязі тривалого часу. - Тип хвоста "лисичка" додає особливий шарм і може стати чудовим акцентом у будь-яких інтимних іграх. - Довжина 400 мм дозволяє використовувати всі переваги даної моделі в повному обсязі. - Діаметр 27 мм робить цю модель універсальною як для новачків, так і для досвідчених любителів анальних іграшок. - Колiр Золотий надає благородство та естетичнiсть данiй моделi. Нiжна як кашемiровий светр, пробка з хвостиком лисички з колекцiї EasyToys чекає, щоб стати вашим спутником у свiтi задоволень. Не пропустiть можливiсть вiдчути непередаванi враження разом з нашими товарами. Рекомендуємо придбати цей подарунок для себе - анальна пробка золотиста з пухнастим хвостиком вiд TALLA - ваш надiйний проводник у свiт нових еротичних вiдкриттiв. У Інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA ви знайдете широкий асортимент анальних пробок на будь-який смак та бюджет!

Анальні пробки з хвостами – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але анальні пробки без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть анальні кульки та намиста, які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник EasyToys
Діаметр 27
Довжина 400
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка металева золотиста з білим пухнастим хвостиком easytoys s розміру напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком