38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Металева анальна пробка з білим хвостиком зайчика Easy Toys

Металева анальна пробка з білим хвостиком зайчика Easy Toys

Артикул 810209
1 299 грн
1 104 грн

Металева анальна пробка з білим хвостиком зайчика Easy Toys

Якщо ви шукаєте захоплюючий аксесуар для інтимних ігор, спробуйте металеву анальну пробку з білим хвостиком зайчика від Easy Toys. Іграшка приємно відчувається на шкірі, гладкий метал легко вводиться і делікатно стимулює нервові закінчення. Пухнастий хвіст створює чарівний вигляд кролика і генерує чутливі поколювання під час гри. Така іграшка послужить чарівною точкою вашого образу і додасть пікантності до інтимного досвіду.

Інструкція з використання

Перед використанням очистіть іграшку теплою водою і милом або спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Перевірте температуру перед використанням. Вам також знадобиться лубрикант на водній основі для полегшення процесу уведення. Розслабтеся й готуйтеся до ніжних та ефективних стимуляцій.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Після використання слід почистити пробку теплою водою і милом або спеціальним засобом для очищення. Сушити у правильному місці, а зберігати окремо від інших іграшок.

Переваги

  • Бренд EasyToys: Відомий виробник високоякісних інтим-аксесуарів.
  • Країна-виробник - Китай: Гарантія якості товару.
  • Матеріал - Метал: Мiцний та безпечний матерiал, який приємний для шкiри.
  • Тип хвоста - Зайчик: Додає привабливостi образу та створює додатковi вiдчуття при стимуляцiї.
  • Довжина - 74мм, Дiаметр - 27мм : Оптимальнi розмiри для комфортного користування.
  • Колiр – Срiблястий: Естетичне задоволення вiд користування iграшкою кролик-хвостиком.
Не упустiть свою можливiсть поринути у новi вiдчуття! Порадуйте себе або свого партнера цим неповторним секс-аксесуаром. Заходьте й купуйте у інтернет-магазині інтимних товарiв TALLA! Дослiджуйте всю гамму анальних іграшок на нашому сайтi та знайдiть ту, яка пасує саме вам.

Анальні пробки хвостики – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

Якщо ви тільки відкрили для себе світ інтимних іграшок, то, мабуть, ще не встигли зрозуміти, наскільки часто у ньому потрібні зміни. Ваш арсенал секс-гаджетів зростатиме синхронно зі збільшенням кількості бажань. Тому на зміну анальній пробці з хвостом незмінно прийдуть інші секс іграшки для анального сексу, які замінять їх на час або будуть частиною однієї великої гри.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але пробки для анала без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть кульки для аналу , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник EasyToys
Діаметр 27
Довжина 74
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Тип хвоста Зайчик
Країна виробник Китай
Матеріал Метал
Колір Сріблястий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Металева анальна пробка з білим хвостиком зайчика Easy Toys напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком