38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм медсестри з розрізом на стегні для рольових ігор білого кольору з червоним Sunspice 3 предмети розміри L XL

Костюм медсестри з розрізом на стегні для рольових ігор білого кольору з червоним Sunspice 3 предмети розміри L XL

Артикул 81195
850 грн
722 грн
Сексуальний костюм медсестри для рольових ігор Sunspice, білий, 3 предмети, L/XL

  Готові додати родзинку у свої рольові ігри Костюм медсестри від Sunspice – це ключ до яскравого та пристрасного досвіду, який переверне ваше уявлення про фантазії.

 

  Коротка сукня з розрізом на стегні підкреслить вашу фігуру і додасть спокус у кожному русі. Відкрита спина та глибоке декольте створять атмосферу інтриги та спокуси, дозволяючи залишатися загадковою та привабливою.

 

  Зав'язки на шиї регулюють посадку, дозволяючи зробити її ідеальною. Ви самі вирішуєте, як підкреслити свої переваги та створити неповторний образ.

 

  Стетоскоп та медична шапочка на обручі додадуть справжності вашої ролі. Ви відчуєте себе справжньою медсестрою, яка готова приділяти увагу вашому партнеру.

 

  Костюм медсестри від Sunspice надасть вам унікальну можливість створити атмосферу, в якій пристрасть і гра підуть пліч-о-пліч. Відкрийте нові грані задоволення та урізноманітнюйте свій інтимний досвід.

 

  Не пропустіть шанс надати гостроті вашим фантазіям і додати нові яскраві фарби у своє інтимне життя!

 

  Доповніть вбрання сексуальними панчохами!

 

  Характеристики:

 

  Матеріал – нейлон, еластан

  Розмір - L/XL

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються еротичні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір L, XL
Колір Білий
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Спандекс
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм медсестри з розрізом на стегні для рольових ігор білого кольору з червоним Sunspice 3 предмети розміри L XL напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор