38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Наряд спокусливої медсестри для рольових ігор біло червоного кольору Sunspice 6 предметів розміри L XL

Наряд спокусливої медсестри для рольових ігор біло червоного кольору Sunspice 6 предметів розміри L XL

Артикул 81368
995 грн
845 грн
Ласкаво просимо у світ фантазій та захоплюючих рольових ігор з костюмом медсестри від Sunspice! З цим чином ви зможете поринути в атмосферу медичної пристрасті та турботи, додавши нотку пікантності у ваше інтимне життя. Коротка сукня з мереживним декольте та зав'язками на шиї стане справжнім акцентом вашого образу. Його вишуканий дизайн надасть вам загадковості та елегантності. Підв'язки для панчіх, прикріплені до сукні, зроблять ваш образ ще більш сексуальним та вишуканим.

Вони підкреслять вашу красу та подарують натяк на очікування. Білі панчохи – це незамінний аксесуар для спокуси. Вони надають вашим ніжкам витонченості і підкреслюють їхню стрункість. Стрінги додадуть грайливості та легкої загадки, яку так хочеться розгадати.

Стетоскоп і медична шапочка на обручі - це деталі, які дозволять вам поринути в атмосферу медичного піклування та уваги. Вони додадуть автентичності вашому образу і дозволять вам повністю поринути у рольову гру.

З костюмом медсестри від Sunspice ви зможете створити неповторний вечір, який сподобається вам і вашому партнеру.

Відкрийте нові грані задоволення та пристрасті, перевтілюючись у медсестру, готову дбати про кожне бажання.

  Характеристики:

Матеріал - спандекс, еластан

Розмір - L/XL

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір L, XL
Колір Білий, Червоний
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Спандекс
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Наряд спокусливої медсестри для рольових ігор біло червоного кольору Sunspice 6 предметів розміри L XL напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор