38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм сексуального зайчика жіночий для рольових ігор чорний Sunspice розміри M L 2 предмета

Костюм сексуального зайчика жіночий для рольових ігор чорний Sunspice розміри M L 2 предмета

Артикул 81508 M/L
Міжнародний розмір: M
1 099 грн
934 грн
Еротичний наряд зайчика для рольових ігор Sunspice, чорний, 2 предмети

Дозвольте втілити всі свої фантазії у реальність разом із костюмом кролика від Sunspice! Цей неймовірно привабливий і спокусливий одяг дозволить вам поринути у світ рольових ігор і стати справжньою сексуальною та грайливою спокусницею. Головною деталлю цього костюма є приголомшливе боді з мереживної напівпрозорої тканини. Це боді створено для того, щоб підкреслити всі ваші принади і зробити образ неповторним. Унікальні вирізи на животі надають загадковості та спокусливості, приковуючи увагу вашого партнера. Маленькі бантики на грудях і трусиках надають грайливості та чарівності. Ви виглядатимете солодким і сексуальним кроликом, готовим підкорити серця своєю неперевершеною привабливістю. Чашечки боді на кісточках забезпечують хорошу підтримку та комфорт, дозволяючи вам почуватися впевнено та привабливо. Регульовані лямки дозволяють ідеально підігнати костюм під вашу фігуру, забезпечуючи ідеальне прилягання та сексуальний силует. Ви почуватиметеся впевнено та комфортно у будь-якій ситуації. Особливим акцентом цього костюма є вушка, виготовлені з тонкої ажурної тканини. Вони надають образу закінченості та підкреслюють вашу грайливу натуру. Вушка тримаються на обручі, що забезпечує зручність та стабільність під час гри. Завершіть вбрання сексуальними рукавичками!

Характеристики:

Матеріал – нейлон, еластан

 

Штрих код: 2000450090475

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір M
Стать Жіночий
Тематика костюму Животные
Країна виробник Китай
Матеріал Нейлон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм сексуального зайчика жіночий для рольових ігор чорний Sunspice розміри M L 2 предмета напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор