38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ігровий костюм школярки для рольових ігор різних кольорів Sunspice 5 предметів розміри L XL

Ігровий костюм школярки для рольових ігор різних кольорів Sunspice 5 предметів розміри L XL

Артикул 81549 L/XL
Міжнародний розмір: L
1 495 грн
1 270 грн
Якщо ви мріяли поринути в атмосферу пристрасті, спокуси та заборонених фантазій, цей комплект – ваш квиток у світ задоволення та розпусти. Почнемо із сексуального бра із трикутними чашками, який прикрашений картатими рюшами на лямках.

Він чудово підкреслить ваші груди, надаючи образу спокусливості та жіночності. Регульовані лямки дозволять вам створити ідеальну посадку та комфортно почуватися під час ваших пристрасних ігор. У комплект також входять спокусливі стрінги з картатими вставками на поясі, які додадуть образу грайливості та невинності, але при цьому збережуть яскраву сексуальність.

Не менш спокусливим елементом костюма є пояс для панчох із картатими вставками, який створить стильний образ. Він додасть вашим ніжкам особливу привабливість, і ви виглядатимете неймовірно спокусливо.

Комір з маленькою краваткою додасть шарму та загадковості, наче ви справжня школярка, готова до розпусних уроків пристрасті. А щоб ваш образ був повністю завершений, до комплекту входять панчохи в сіточку з мереживними коронками. Ви будете готові до найпристрасніших і спокусливих моментів.

Всі лямки та пажі регулюються, що дозволить вам створити ідеальну посадку та комфортно почуватися під час ваших інтимних рольових ігор. Доповніть вбрання еротичним халатиком, щоб створити інтригу!

Характеристики:

Матеріал - спандекс, еластан

Розмір - S/M

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір L
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Різні кольори
Матеріал Спандекс
Тематика костюму Школа
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Ігровий костюм школярки для рольових ігор різних кольорів Sunspice 5 предметів розміри L XL напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор