38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм армійський жіночий для рольових ігор коричневий Sunspice розміри S M 4 предмета

Костюм армійський жіночий для рольових ігор коричневий Sunspice розміри S M 4 предмета

Артикул 81564 S/M
Міжнародний розмір: M
1 350 грн
1 147 грн
Еротичний костюм військового для рольових ігор Sunspice, 4 предмети, S/M

Вогонь пристрасті та стилю – зустрічайте військовий костюм від Sunspice! Це ключ до захоплюючих рольових ігор, де кожен ваш крок наповнений пристрастю та спокусою. Цей костюм уособлює дух військового стилю та рішучості. Топ із зав'язками на грудях та глибоким декольте надає вашому образу сексуальності та зухвалості. Короткі рукави з бахромою на плечах надають нотці стилю та оригінальності. Міні-спідниця демонструє стрункість і довжину ніг, а за допомогою пояса, що додається, ви можете підкреслити талію. Кепка - ідеальне завершення вбрання! З цим костюмом ви створюєте атмосферу пристрасті та домінування. Відчуйте владу, яка не залишиться непоміченою. Доповніть костюм сексуальними панчохами.

Характеристики:

Матеріал – поліамід, еластан
Розмір - S/M

Штрих код: 2000450090864

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються сексуальні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір M, S
Тематика костюму Військові
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Коричневий
Матеріал Поліамід
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм армійський жіночий для рольових ігор коричневий Sunspice розміри S M 4 предмета напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор