38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм кролика жіночий для рольових ігор чорний Sunspice розміри L XL 3 предмети

Костюм кролика жіночий для рольових ігор чорний Sunspice розміри L XL 3 предмети

Артикул 81576 L/XL
Міжнародний розмір: XL
1 150 грн
977 грн
Костюм сексуального зайчика для рольових ігор L/XL Sunspice, чорний, 3 предмети

Пориньте у світ веселощів та пристрасті з костюмом спокусливого кролика від Sunspice! Цей унікальний образ створений для тих, хто шукає яскраві та незабутні моменти у рольових іграх. Вбрання складається з трьох сексуальних елементів. Напівпрозоре боді з глибоким декольте та відкритою спинкою покликане підкреслити вашу жіночність і створити загадкове та спокусливе враження. Зав'язки на шиї надають грайливості і дозволяють контролювати ступінь відвертості образу. Вушка кролика на обручі – це незамінний штрих, який додасть вашому образу неповторного характеру та додасть грайливості. Вони чудово доповнюють цей костюм і можуть стати інструментом флірту чи просто елементом гри. Манжети на зап'ястях надають завершеності образу та створюють відчуття повної готовності до захоплюючих пригод. Костюм зайчика від Sunspice – це ідеальний спосіб додати гостроти та пристрасті у ваше інтимне життя. Відчуйте себе спокусливою та чарівною, оживіть свої фантазії та створіть незабутні моменти. Дайте волю своїй пристрасті та здивуйте свого партнера чарівним чином! Доповніть костюм сексуальними панчохами.

Характеристики:

Матеріал – нейлон, спандекс
Розмір - L/XL

Штрих код: 2000450090925

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для рольових ігор . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір L, XL
Стать Жіночий
Тематика костюму Животные
Країна виробник Китай
Матеріал Нейлон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм кролика жіночий для рольових ігор чорний Sunspice розміри L XL 3 предмети напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор