38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм покоївки для рольових ігор чорно білий Sunspice розмір One Size 3 предмети

Костюм покоївки для рольових ігор чорно білий Sunspice розмір One Size 3 предмети

Артикул 81606 O/S
850 грн
722 грн
Еротичне вбрання покоївки для рольових ігор Sunspice, 3 предмети, One Size

Принесіть пристрасть і елегантність у свої рольові ігри з костюмом покоївки Sunspice! Він перетворить ваші фантазії на реальність і додасть нотку пристрасті та загадки у ваші вечори. Цей костюм складається з трьох унікальних предметів, які зроблять ваш образ незабутнім. Трусики з прикріпленим спереду фартухом і бантиком ззаду надають вам неймовірної спокусливості. Відкрита інтимна зона дозволить не роздягатися під час близькості. Бра з трикутними чашками підкреслює форму грудей, а зав'язки на шиї та спині дають змогу регулювати посадку. Чепчик покоївки на обідку додасть образу завершеності та неймовірного шарму. Одяг прикрашений маленькими воланами, що надає кокетливості та ніжності. З цим костюмом ви створюєте атмосферу пристрасті та романтики. Пориньте у світ фантазії та насолоджуйтеся незабутніми моментами. Доповніть вбрання сексуальними панчохами.

Характеристики:
Матеріал - поліестер, еластан
Розмір - One Size

Штрих код: 2000450091007

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для рольових ігор . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір One size
Колір Білий, Чорний
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тематика костюму Покоївка
Матеріал Поліестер
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм покоївки для рольових ігор чорно білий Sunspice розмір One Size 3 предмети напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор