38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм школярки для рольових ігор чорно червоний Sunspice розміри S M 5 предметів

Костюм школярки для рольових ігор чорно червоний Sunspice розміри S M 5 предметів

Артикул 81617 S/M
Міжнародний розмір: M
1 495 грн
1 270 грн
Сексуальний костюм школярки для рольових ігор Sunspice, 5 предметів, S/M

Костюми для рольових ігор – це унікальна можливість відчути себе знову школяркою та поринути у світ невинності та пристрасті. Цей костюм складається з п'яти унікальних предметів, які подарують вам та вашому партнеру незабутні моменти. Чорний топ із зав'язками на грудях та глибоким декольте додасть вашому образу грайливості та спокусливості. Коротка картата спідниця з підтяжками для панчох надає шарму та загадковості. Вбрання включає не тільки основні елементи, але і безліч деталей, що надають йому завершеності. Клітчастий пояс і чорний комір з картатою краваткою додають нотку формальності та стилю. Сітчасті панчохи з мереживними коронками підкреслять ваші ніжки та подарують нотку спокусі. Ви можете бути впевнені, що ваш образ викликатиме захоплення та надихатиме нові пригоди! Доповніть костюм сексуальними стрінгами.

Характеристики:
Матеріал - поліестер, еластан
Розмір - S/M

Штрих код: 2000450091120

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються еротичні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Sunspice
Міжнародний розмір M, S
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Поліестер
Колір Червоний, Чорний
Тематика костюму Школа
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм школярки для рольових ігор чорно червоний Sunspice розміри S M 5 предметів напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор