38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг із відкритою інтимною зоною фіолетового кольору Sheer Fantasy розмір Size Plus

Бодістокінг із відкритою інтимною зоною фіолетового кольору Sheer Fantasy розмір Size Plus

Артикул 82597/SF937-QS
1 250 грн
Бодістокінг із відкритою інтимною зоною Queen Size Haze Fantasy Lingerie, фіолетовий

Димка потягу та пристрасті огорне вас, коли ви одягнете бодістокінг Haze від Fantasy Lingerie. Це приголомшливе вбрання обіцяє моменти, коли пристрасть і стиль переплітаються в одному образі. Фіолетова прозора сітка цього бодістокінгу дарує вам загадковість і спокусу, перед якою неможливо встояти. Сексуальні розрізи на плечах, V-подібний виріз та імітація панчох надають йому унікального шарму. Ви почуватиметеся як справжня королева, що панує в цьому чудовому вбранні. Комбінезон Haze – це не просто вбрання, це вираження вашої пристрасті та влади. З ним не можна ухилитися від ваших бажань та фантазій. Незалежно від ситуації, ви будете впевнені у своїй привабливості та чарівності. Відкрита інтимна зона розпалює уяву та збуджує, доводячи до краю. Напівпрозорий матеріал добре облягає тіло, наголошуючи на фігурі. Бодістокінг Haze – ваш ключ до незабутніх ночей пристрасті та влади у спальні. Стрінги в комплект не входять. Доповніть вбрання пестисами на соски.

Характеристики: Матеріал – нейлон, спандекс Розмір – Queen Size

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, бодістокінги вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Sheer Fantasy
Міжнародний розмір Size Plus
Вид виробу Бодістокінг
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Нейлон
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг із відкритою інтимною зоною фіолетового кольору Sheer Fantasy розмір Size Plus напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги