38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм гувернантки для рольових ігор чорно білого кольору Leg Avenue розмір S

Костюм гувернантки для рольових ігор чорно білого кольору Leg Avenue розмір S

Артикул 86922/S
Міжнародний розмір: S
4 950 грн
Костюм гувернантки Leg Avenue S
Від вечірки на честь Хелловін до цілорічних ігор - гарячий класичний костюм французької покоївки з трьох частин Leg Avenue напевно змусить усіх сказати "Oui Oui!"
Сексуальний костюм покоївки складається з сукні з мереживним оздобленням, прикріпленого фартуха, коміра-кольє з камеєю та класичного головного убору покоївки.
Ця сукня, що облягає, створена для класичного образу в стилі пін-ап, має привабливу спідницю А-силуету, прозорі пишні рукави і привабливий V-подібний виріз з мереживним оздобленням.


Пряна метелик у комплект не входить.

 
Доповніть цей апетитний костюм покоївки мереживними рукавичками Leg Avenue довжиною до зап'ястя з рюшами білого кольору, міні-спідницею із пишного білого шифону та кубинськими панчохами Leg Avenue із лайкри із заднім швом.

Відмінно підходить для костюма на Хелловін або рольової гри в спальні.


розміри:

X-маленький підходить для розміру 0-2, маленький підходить для розміру 4-6, середній підходить для розміру 8-10, великий підходить для розміру 12-14.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються еротичні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір S
Колір Білий, Чорний
Стать Жіночий
Тематика костюму Покоївка
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм гувернантки для рольових ігор чорно білого кольору Leg Avenue розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор