38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний костюм демониці для рольових ігор червоно чорного кольору Leg Avenue 4 предмета розмір M

Сексуальний костюм демониці для рольових ігор червоно чорного кольору Leg Avenue 4 предмета розмір M

Артикул 86925/M
Міжнародний розмір: M
4 450 грн
3 782 грн
Сексуальний костюм демони Leg Avenue, M, 4 предмети, червоний

Еротичний костюм диявола Devilish Darling із 4-х елементів, червоно-чорний. Звільніть свою внутрішню демоницю із сексуальним костюмом Devilish Darling від Leg Avenue! Боді зі спідничкою ззаду стане втіленням вашої сексуальності та жіночності. Воно обрамляє вашу фігуру, підкреслюючи всі ваші чудові вигини. Хвіст надає грайливості та таємничості вашому образу. Високий комір надає вам загадковості та елегантності, а ріжки з паєтками на обручі стануть невід'ємною деталлю вашого образу, підкреслюючи вашу демонічну сутність. Сексуальний костюм Devilish Darling від Leg Avenue – це можливість показати вашу силу та привабливість. Створіть ідеальний образ спокусливої демоніки, яка готова заволодіти увагою та душею коханого. Костюм виготовлений з високоякісних матеріалів, забезпечуючи комфорт та зручність у носінні. Він легко одягається та знімається, дозволяючи вам насолодитися грою ролей без незручностей. Кожна деталь костюма ретельно продумана, щоб підкреслити вашу сексуальність і надати образу вогненну пристрасть. Доповніть вбрання сексуальними чорними колготками і зробіть свій образ незабутньо привабливим!

Характеристики: Матеріали – нейлон, спандекс, поліестер Колір – червоний, чорний

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються секс костюми. З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір M
Тематика костюму Демони
Стать Жіночий
Матеріал Нейлон
Країна виробник США
Колір Червоний, Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Сексуальний костюм демониці для рольових ігор червоно чорного кольору Leg Avenue 4 предмета розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор