38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм монашки чорно білого кольору Leg Avenue Sultry Sinner 3 предмети розміри S

Костюм монашки чорно білого кольору Leg Avenue Sultry Sinner 3 предмети розміри S

Артикул 86972
4 499 грн
3 824 грн
Жодна кількість молитов не позбавить вас від того, наскільки гріховно сексуально ви виглядатимете в костюмі спекотної грішниці з трьох частин Leg Avenue. Костюм неслухняної черниці складається з сукні з підв'язками з двома розрізами, вінілового хреста, вінілового коміра та чернечої ряси.

Благословіть всіх цих хеллоуїнських язичників своїми безбожно гарячими вигинами у довгій сукні з подвійними розрізами на високих штанинах, глибоким V-подібним вирізом та сексуальними бретельками з підв'язками. Знаменитий чернечий одяг та вініловий комір доповнюють цей костюм грішної сестри.

Доповніть цей неслухняний чернечий образ панчохами у сіточку Leg Avenue та яскравою червоною помадою. Ідеально підходить для Хеллоуїна, тематичних костюмованих вечірок або рольових ігор у неробочий час.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір S
Колір Білий, Чорний
Стать Жіночий
Тематика костюму Монашки, Священики
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм монашки чорно білого кольору Leg Avenue Sultry Sinner 3 предмети розміри S напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор