38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Костюм монашки чорного кольору Leg Avenue Naughty Nun 2 предмета розмір S

Костюм монашки чорного кольору Leg Avenue Naughty Nun 2 предмета розмір S

Артикул 8698418 / S
3 299 грн
2 804 грн
Жодна кількість молитов не позбавить вас від того, наскільки гріховно сексуально ви виглядатимете в костюмі неслухняної черниці з двох частин Leg Avenue. Сексуальний костюм черниці включає міні-сукню з перехресними деталями та відповідний одяг черниці.

Благословіть всіх цих хеллоуїнських язичників своїми безбожно гарячими вигинами в зухвалій міні-сукні з вирізом у формі серця, облягаючим ліфом і спідницею А-силуету. Знаменитий чернечий одяг та контрастний перехресний акцент завершують цей грішний образ.

Завершіть образ неслухняної черниці, одягнувши панчохи в сіточку Leg Avenue Cross із яскраво-червоною помадою. Ідеально підходить для Хеллоуїна, тематичних костюмованих вечірок або рольових ігор у неробочий час.

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для сексу . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір S
Стать Жіночий
Тематика костюму Монашки, Священики
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Колір Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Костюм монашки чорного кольору Leg Avenue Naughty Nun 2 предмета розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор