38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний костюм медсестри для рольових ігор червоно-білого кольору Leg Avenue 2 предмета розмір S

Сексуальний костюм медсестри для рольових ігор червоно-білого кольору Leg Avenue 2 предмета розмір S

Артикул 87086/S
Міжнародний розмір: S
3 795 грн
3 225 грн
Костюм еротичної медсестри Nurse Feelgood із двох предметів, біло-червоний, розмір S

Зробіть свою інтимну зустріч особливою із сексуальним вбранням медсестри! Класичний крій облягаючого боді, приємні матеріали та привабливі деталі подарують вам комфорт та впевненість у собі та сексуальності. Чіпчик з хрестом додасть костюму фінальний штрих, створюючи образ справжньої медсестри, яка дбає про свого пацієнта не лише медичними методами. Костюм медсестри Leg Avenue Nurse Feelgood виготовлений із якісних матеріалів, що забезпечують комфорт та приємне почуття на шкірі. Він чудово підкреслить вашу фігуру, створюючи ефектний силует. Заволодійте увагою та підкоріть свого партнера у цьому еротичному костюмі медсестри. Він подарує вам нові відчуття, порушить уяву та розкриє вашу сексуальність у всій красі.

Цей костюм допоможе вам втілити усі фантазії, пов'язані з медичним фетишем! Доповнивши костюм колготками у велику сітку, ви зможете надати йому ще більш розкішного та спокусливого вигляду.

Характеристики: Матеріали – поліестер, нейлон, спандекс Колір – білий, червоний Розмір – S

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються костюми для рольових ігор . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір S
Колір Білий, Червоний
Стать Жіночий
Тематика костюму Мед персонал
Матеріал Поліестер
Країна виробник США
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Сексуальний костюм медсестри для рольових ігор червоно-білого кольору Leg Avenue 2 предмета розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор