38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Сексуальний костюм Бет Вумен для рольових ігор чорно червоного кольору Leg Avenue 4 предмети розмір M

Сексуальний костюм Бет Вумен для рольових ігор чорно червоного кольору Leg Avenue 4 предмети розмір M

Артикул 87137/M
Міжнародний розмір: M
4 199 грн
3 569 грн
Костюм сексуальний Бет-Вумен із чотирьох предметів, чорно-червоний, розмір M

Стати зіркою на вечірці або спальні в цьому відвертому костюмі Bat Woman! Цей супер сексуальний костюм включає 4 елементи, за допомогою яких ви зможете створити відомий образ, який при цьому підкреслить всі переваги вашої фігури. Зробіть акцент на витонченості талії та довгих ніг, прикрийте обличчя маскою та насолоджуйтесь своєю сексапільністю, ловлячи на собі захоплені погляди! Якісні матеріали, лаконічний дизайн та висока деталізація роблять цей костюм універсальним та довговічним. У наборі: Боді з блискавкою Маска з відкритими очима Пояс Плащ Ви можете доповнити цей костюм чорними панчохами в сітку, роблячи образ більш завершеним та сексуальним!

Характеристики: Матеріали – поліестер, спандекс Розмір – M Колір – чорний, червоний

Різноманітність у сексі залежить від нашого бажання та фантазії. Але все стає простіше, якщо у вашому розпорядженні опиняються еротичні костюми . З їхньою допомогою можна реалізувати практично будь-який сценарій, а це означає, що з вашого життя зникне нудний секс. Рольовий костюм – це можливість втілити в реальність практично будь-яку еротичну фантазію, яку ви давно виношуєте в голові, але на реалізацію якої так і не зважилися. Інтимний гардероб так само важливий, як одяг для повсякденного носіння і підходить як для профілактики, так і для усунення проблем у сексі.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір M
Стать Жіночий
Матеріал Поліестер
Тематика костюму Супер герої
Країна виробник США
Колір Червоний, Чорний
Категорія сексшопу Сексуальні костюми для рольових ігор
Залишіть свій відгук на Сексуальний костюм Бет Вумен для рольових ігор чорно червоного кольору Leg Avenue 4 предмети розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Сексуальні костюми для рольових ігор