38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг із глибоким Декольте та відкритим доступом чорного кольору Leg Avenue розмір Оne size

Бодістокінг із глибоким Декольте та відкритим доступом чорного кольору Leg Avenue розмір Оne size

Артикул 89306
1 499 грн
1 274 грн
Комбінезон сексуальний Leg Avenue з візерунком із сердець, чорний, розмір One Size

Комбінезон сексуальний Leg Avenue з візерунком із сердець – це незабутня білизна для особливих випадків. Цей дивовижний комбінезон для тіла Leg Avenue залишає мало місця для уяви, дозволяючи Вам показати всю свою сексуальність та чуттєвість. Той, що обволікає Ваше тіло в прозору сітку з візерунком із сердець, створює романтичну та еротичну атмосферу, яка нікого не залишить байдужим. Комбінезон Leg Avenue з легкістю поєднує в собі ніжність та спокусливість. Топ на бретельках у формі серця надає додаткової привабливості та спокусливості, а панчохи на підтяжках завершують образ чарівної спокусниці. Ця спідня білизна точно викличе захоплення та здивування Вашого партнера, і він не зможе встояти перед Вашою красою. Розмір One Size дозволяє комфортно носити цей комбінезон будь-якій жінці. Він виготовлений із високоякісних еластичних матеріалів, що забезпечують ідеальну посадку та комфорт під час носіння. Комбінезон легко стирається у холодній воді і не потребує використання хлору. Не відмовляйте собі в задоволенні виглядати добре і почувати себе чудово. Купуйте сексуальний комбінезон Leg Avenue з візерунком із сердець і вибачте собі та своєму партнеру незабутні моменти пристрасті та романтики. Доповніть свій образ додавши еротичні аксесуари та парфуми з феромонами, щоб ви були чарівні в його очах.

Характеристики: Колір – чорний Розмір – One Size Склад – 92% нейлон 8% спандекс Догляд – ручне прання в холодній воді, не застосовувати сполуки хлору.

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Leg Avenue
Міжнародний розмір One size
Вид виробу Бодістокінг
Стать Жіночий
Матеріал Нейлон
Країна виробник США
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг із глибоким Декольте та відкритим доступом чорного кольору Leg Avenue розмір Оne size напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги