38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант для анального сексу охолоджувальний на водній основі Stimul8 50 мл

Лубрикант для анального сексу охолоджувальний на водній основі Stimul8 50 мл

Артикул 97404
261 грн
248 грн
Немає в наявності

Змащення для анального сексу охолоджуюче на водній основі Stimul8 50 мл

Опис: Унікальний продукт - змащення для анального сексу від бренду Stimul8 забезпечує неперевершене ковзання та комфорт у найінтимніші моменти. Відмітною особливістю цього змащення є охолоджуючий ефект, який розслабляє м'язи, при цьому фактично не викликаючи відчуття холоду. У складі тільки безпечні компоненти на водній основі. Об'єм упаковки - 50 мл.

Склад:

Aqua, glycerin, hydroxyethylcellulose, citric acid, Potassium sorbate,sodium benzoate,Sorbitol.

Переваги:

  • Бренд - Stimul8: Відома європейська компанія-виробник інтимних аксесуарів та косметики високої якості.
  • Країна виробник - Німеччина: Перевага німецької якості та високих стандартів виробництва.
  • Об'єм (мл) - 50: Невеликий об'єм ідеально підходить для тестування або використання під час подорожей.
  • Основа - Водна: Завдяки водній основі, змащення ніжне до шкіри, найбезпечніше та легко виводиться з організму.
  • Ефект - Охолоджуючий, Розслаблення м'язів: Забезпечує необхідну гладкість та розслаблення м'язів для комфортного анального контакту.

Застосування:

Нанесіть невелику кількість змащення на пальці перед проникненням. За необхідності можна повторно додати. Не пропустіть можливість придбати цей унікальний товар у інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Вивчіть повний асортимент Категорії - Анальні змащення. З моменту обробки замовлення до отримання пройдуть всього кілька днів, дискретність доставки гарантована.

Тільки якісні інтимні гелі для анального сексу здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Німецькі лубриканти довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Мастила на водній основі універсальні і можуть застосовуватися для вагінального та орального сексу. Лубриканти на воді сумісні з усіма матеріалами і не містять алергенів. Вони не залишають слідів на одязі, білизні та можуть містити додаткові компоненти, які підвищують чутливість, допомагають продовжити статевий акт, замаскувати неприємні запахи.

Секс різноманітний, а його якість залежить від нашого бажання постійно привносити до нього щось нове. Лубриканти для оральних ласк створені саме для такого випадку. З ними оральний секс стає доступнішим і апетитнішим. Різноманітність ароматів та смаків перетворює звичайні оральні ласки на захоплюючий процес, із залученням органів нюху та смаку.

Лубриканти багатофункціональні, а їх склад здатний докорінно змінити враження про секс. Це актуально і в тому випадку, якщо ви використовуєте анальні лубриканти охолоджуючі. Вони здатні зменшити дискомфорт під час проникнення, додадуть пікантних відчуттів, а також послужать як пролонгуючий засіб, завдяки якому ви отримаєте набагато більше задоволення.

Виробник Stimul8
Об'єм (мл) 50
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Країна виробник Німеччина
Додатковий ефект Охолоджуючий, Розслаблення м'язів
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант для анального сексу охолоджувальний на водній основі Stimul8 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу