38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Веганський інтимний лубрикант на водній основі Stimul8 water based Vegan Lube 50 мл

Веганський інтимний лубрикант на водній основі Stimul8 water based Vegan Lube 50 мл

Артикул 97424
261 грн
248 грн
Немає в наявності

Веганська інтимна змащувальна рідина на водній основі Stimul8 water based Vegan Lube 50 мл

Змащувальна рідина Stimul8 vegan lube - це високоякісний засіб для інтимного використання, розроблений і вироблений в Німеччині. Ідеально підходить для чутливої шкіри завдяки своєму натуральному складу. Забезпечує тривалий ефект зволоження, підсилює відчуття і робить близькість більш комфортною. Простий у використанні і легко змивається водою.

Склад

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Allantoin, Benzoic Acid.

Переваги

  • Бренд: Досвідчуйте неперевершене задоволення від європейської якості компанії Stimul8 - визнаного виробника інтимних товарів.
  • Країна виробник: Ми пишаємося тим, що всі продукти Stimul8 виготовлені в Німеччині за останніми стандартами якості і безпеки.
  • Об'єм (мл): 50 мл цього продукту у зручній пляшці - це забезпечення комфортного використання протягом тривалого часу.
  • Основа: Водна основа змащувальної рідини робить його ідеально підходящим для будь-яких видів презервативів і іграшок з будь-якого матеріалу.
  • Ефект: Регенеруючий ефект допомагає відновлювати ніжну шкіру після інтимних контактів, надаючи відчуття свіжості і здоров'я.

Застосування

Нанесіть невелику кількість змащувальної рідини на бажану область до повного поглинання. Якщо потрібен більший шар змащувальної рідини, повторіть процес. Зверніть увагу: хоч цей продукт і безпечний для вживання, він не призначений для вживання при наявності алергії або чутливості до будь-якого з компонентів складу.

Вам варто спробувати цю веганську інтимну змащувальну рідину на водній основі від Stimul8! Купуйте її прямо зараз на сайті інтернет-магазину інтимних товарів TALLA! Тут же ви знайдете і багато інших продуктів Змащувальна рідина на водній основі для найрізноманітніших і яскравих інтимних моментів.



Використовуйте водні лубриканти з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші лубриканти для анального сексу , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник Stimul8
Об'єм (мл) 50
Смак Без смаку і запаху
Основа Водна
Країна виробник Німеччина
Додатковий ефект Регенеруючий
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Веганський інтимний лубрикант на водній основі Stimul8 water based Vegan Lube 50 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі