38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка на присоску Butt riders BI-017005

Анальна пробка на присоску Butt riders BI-017005

Артикул BI-017005
230 грн
219 грн
Немає в наявності

Анальна пробка на присосці Butt riders BI-017005

Познайомтеся з унікальним представником асортименту інтимних товарів - анальною пробкою на присосці від бренду LYBAILE. Продукт виготовлений з високоякісного гелю червоного кольору, що робить його не лише безпечним для використання, але й приємним на дотик. Зручність цього аксесуара забезпечується його довжиною - 170 мм і діаметром - 40 мм, які дозволяють підібрати оптимальний ступінь впливу.

Інструкція з використання

Перед початком використання рекомендується обробити продукт спеціальним лубрикантом або вологою серветкою. Для комфортного введення можна використовувати розслаблюючий гель. При перших неприємних відчуттях слід припинити використання.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання необхідно ретельно очистити пробку під теплою водою з милом або використовувати спеціальний засіб для очищення іграшок. Зберігайте в чистому і сухому місці.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - Гарант якості і безпеки, всесвітньо відомий бренд LYBAILE знає толк у задоволенні.
  • Країна-виробник Китай - Улюблена багатьма країна-виробник забезпечує доступну ціну при високому якості.
  • Матеріал гель - Приємний на дотик, легко чиститься і довговічний.
  • Довжина 170 мм і Діаметр 40 мм - підібрано з урахуванням анатомічних особливостей для створення комфорту у використанні
Прагнете додати нових відчуття у інтимне життя? Тоді не упустите можливостей замовити анальну пробку на присосці Butt riders BI-017005 у інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Будьте впевнені, цей вибір доставить Вам незабутнє задоволення! Запрошуємо Вас ознайомитися з усим розмаїттям асортименту анальних пробок на нашому сайт. Обравши наш продукт, Ви отримаєте не лише якiсть та комфорт, а й безлiч нових приємних вiдчуттiв!

Незважаючи на простоту конструкції, анальні пробки здатні багато на що. Якщо ви мріяли про подвійне проникнення, то з цим невеликим девайсом ви нарешті відчуєте всю повноту відчуттів від цього процесу. З ним ви підготуєте анальний отвір до реального сексу, а завдяки спеціальній формі зможете зробити це не відволікаючись від інших справ. Серед подібних девайсів пробки для аналу з присоскою мають одну важливу перевагу – закріпивши їх на будь-якій рівній поверхні, ви звільните руки, які можна використовувати для ласки свого тіла або тіла партнера.

Достоїнства пробок на присосках очевидні, але подібні девайси можуть використовуватися для отримання задоволення і підготовки до анального проникнення непомітно, не відволікаючи вас від насущних справ. Для цього вам знадобиться звичайні пробки для анусу, яку можна носити під одягом, а за бажання використовувати для симуляції подвійного проникнення під час статевого акту з партнером.

Якщо ви шукаєте щось менш практичне, але неймовірно пікантне, у вашій колекції секс-іграшок обов'язково має з'явитися анальний хвіст. Доповнення у вигляді хвоста однієї з тварин, що є продовженням анального плагу, здатне розбудити навіть глибоко спляче лібідо. Вибір хвоста тварини допоможе зробити вашу фантазію, яка точно вкаже, що сьогодні зробить ваш секс пристрасним.

Виробник LYBAILE
Довжина 170
Діаметр 40
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Матеріал Гель
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Колір Червоний
Категорія сексшопу Анальні пробки на присосці
Залишіть свій відгук на Анальна пробка на присоску Butt riders BI-017005 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки на присосці