38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анально-вагінальний дилдо зі стимуляцією клітора EDGAR BI-014286

Анально-вагінальний дилдо зі стимуляцією клітора EDGAR BI-014286

Артикул BI-014286
555 грн
527 грн

Універсальний силіконовий стимулятор припаде до смаку як жінкам так і чоловікам. Для жінки це потрійний стимулятор-для точки G, ануса і клітора, він доставить невідоме раніше блаженство, ніжно масажуючи своїми шовковистим відростками відразу все максимально яскраві ерогенні зони.
Для чоловіків ця іграшка не менш функціональна як масажер простати, бічні відростки в даному випадку будуть масажувати зони промежини і куприка, які дуже чутливі і підсилюють приємні відчуття від масажу.
Розміри: Центральний відросток довжина 9,3 см, максимальний діаметр 2,5 см. другий за розміром відросток довжина 6 см, діаметр 1,7 см.



Бажання отримувати та дарувати задоволення — основа якісного сексу, а для його реалізації якнайкраще підходять багатофункціональні гаджети. І двосторонні фалоімітатори якраз із цієї категорії пристроїв. Одночасна стимуляція вагінального та анального отвору або неймовірний досвід одночасного проникнення обох партнерів — їхня функціональність, незважаючи на просту конструкцію, здатна змінити хід багатьох інтимних ігор. Сфера застосування таких стимуляторів обмежується лише фантазією учасників інтимних ігор.

Виробник LYBAILE
Діаметр 25
Ширина 75
Довжина 93
Тип інтимної іграшки Вібратор
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Тип фалоімітатору Комбінований
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Колір Рожевий
Категорія сексшопу Двосторонні Фалоімітатори
Залишіть свій відгук на Анально-вагінальний дилдо зі стимуляцією клітора EDGAR BI-014286 напишіть відгук
Супутні товари
Двосторонні Фалоімітатори