38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний вібратор PRETTY LOVE на присоску BI-014161

Анальний вібратор PRETTY LOVE на присоску BI-014161

Артикул BI-014161
752 грн
714 грн
Немає в наявності

Анальний стимулятор, виготовлений з силікону рельєфної форми з вигнутою головкою, в основі є присоска - служить також обмежувальним підставою для безпечного використання. Не має швів, гладкий і приємний на дотик. Має 10 режимів пульсації і вібрації. Кнопка включення знаходиться в підставі іграшки. 



Наявність великої кількості нервових закінчень в анальному отворі робить ласки у цій галузі особливо приємними. Необхідний рівень стимуляції ануса здатні забезпечити вібратори для аналу , які вимагають мінімальної участі в цьому процесі. Їхня ефективність підвищується завдяки можливості налаштування інтенсивності впливу в широких межах, а також використовувати один з патернів. Це універсальні секс-іграшки, які можуть використовуватись як жінками, так і чоловіками.

У сексі абсолютно немає дрібниць і виробники секс-іграшок знають про це. Якщо вам потрібна чорна анальна пробка, то навряд чи замінить її девайс іншого кольору. Якщо ви вибираєте рожевий анальний вібратор , значить ви знаєте, що таке пристрасть і ніжність. Рожевий – це далекий родич червоного, але, на відміну від нього, це ще й колір романтики.

Анальні задоволення – делікатна тема, тому творці секс-іграшок зробили все, щоб у цій галузі у жінок була можливість вибору. Жіночий анальний вібратор представлений величезною кількістю моделей, що робить анальний секс доступним новачкам і дозволяє не зупинятися на досягнутому тим користувачам, які мають досвід у цій сфері.

Виробник LYBAILE
Довжина 120
Діаметр 34
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Анальні вібратори
Залишіть свій відгук на Анальний вібратор PRETTY LOVE на присоску BI-014161 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні вібратори