38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний вібромасажер серії Pretty Love TAYLOR BI-014287

Анальний вібромасажер серії Pretty Love TAYLOR BI-014287

Артикул BI-014287
861 грн
818 грн
Немає в наявності

Анальна вібропробка з гладкою поверхнею виконана з 100% медичного силікону. Вона має 10 режимів вібрації і абсолютно водонепроникна.Зручна ручка-тримач, стильний дизайн, загострений кінчик для легкого входження в анус – ось те, чим може відразу похвалитися Анальний стимулятор з вібрацією. Рекомендується використовувати з лубрикантом на водній основі. Упаковка: поліетиленовий пакет, картонна коробка, текстильний мішечок для зберігання.

 



Наявність великої кількості нервових закінчень в анальному отворі робить ласки у цій галузі особливо приємними. Необхідний рівень стимуляції ануса здатні забезпечити анальні стимулятори, які вимагають мінімальної участі в цьому процесі. Їхня ефективність підвищується завдяки можливості налаштування інтенсивності впливу в широких межах, а також використовувати один з патернів. Це універсальні секс-іграшки, які можуть використовуватись як жінками, так і чоловіками.

Анальні задоволення – делікатна тема, тому творці секс-іграшок зробили все, щоб у цій галузі у жінок була можливість вибору. Анальний вібратор для дівчат представлений величезною кількістю моделей, що робить анальний секс доступним новачкам і дозволяє не зупинятися на досягнутому тим користувачам, які мають досвід у цій сфері.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 133
Діаметр 35
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Анальні вібратори
Залишіть свій відгук на Анальний вібромасажер серії Pretty Love TAYLOR BI-014287 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні вібратори