38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Метелик кліторальний BI-010136

Метелик кліторальний BI-010136

Артикул BI-010136
382 грн
363 грн
Немає в наявності

Водонепроникна вібро-метелик рожевого кольору з плавним регулюванням вібрації., виготовлена з приємного навпомацки ПВХ. Є маленькі відростки-вусики для додаткової стимуляції. Вібрація здійснюється за допомогою невеликого вібру. Пульт працює від 2аа батарейок.



Кліторальнийі вібратор – хороший вибір для більшісті жінок, оскільки понад 90% їх не досягають чи досягають вкрай рідко оргазму під час вагінального контакту. Клітор (від грец. «clitoris» - ключ) є основним джерелом задоволення на тілі жінки. І хоча жінки мастурбують по-різному, у кожному випадку концентруються саме на ньому. Використовувати вібратори для клітора можна як для соло-ігор, так і для ігор із партнером.

Класичні вібратори для клітора не завжди здатні забезпечити делікатну стимуляцію, на яку здатні безконтактні вібратори. На відміну від перших, вони впливають безконтактно, тому таку стимуляцію дуже часто порівнюють з кунілінгусом. Різниця лише в тому, що вакуумну іграшку ви можете «змусити» працювати в режимі, який швидко призведе до оргазму. Безшумна робота та вплив потоками повітря робить такі гаджети найкращим засобом для отримання сексуального задоволення.

Добитися оргазму можна не лише стимуляцією клітора, а найчастіше вона може бути доповнена впливом на вагіну. Вагінальні вібратори можуть використовуватися спільно з кліторальними або самостійно. З їх допомогою можна задіяти велику кількість ерогенних зон у піхву та на його поверхні, включаючи точку G. Вони можуть використовуватися як джерело додаткової стимуляції під час зносини з партнером, що зробить процес злягання яскравішим, а оргазм – інтенсивним.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 1
Діаметр 65
Довжина 83
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Водостійкість Ні
Колір Рожевий
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Категорія сексшопу Вібратори для клітора
Залишіть свій відгук на Метелик кліторальний BI-010136 напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для клітора