38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібромасажер з вакуумним кліторальним стимулятором PrettyLove Roy LYBAILE

Вібромасажер з вакуумним кліторальним стимулятором PrettyLove Roy LYBAILE

Артикул BI-014580
2 526 грн
2 400 грн

Цікава конструкція вібратора Pretty Love Roy Baile привертає до себе увагу і викликає бажання випробувати в справі цю незвичайну модель.

Аксесуар має велику головку зі спеціальним рельєфом з пухирців, стимулюючим точку G і інші чутливі ділянки на внутрішній поверхні Вагіни.

Також, пристрій забезпечений вакуумним стимулятором клітора у формі воронки. Вона утворює область зниженого тиску і викликає потужний приплив крові до ерогенної зоні.

Ви можете скористатися 7 попередньо встановленими режимами вібрації і 1 вакуум-режимом.

Розміри-дивіться фото.



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор заєць саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія вібратори жіночі містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте розумний вібратор , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Довжина 110
Діаметр 35
Ширина 60
Кількість швидкостей вібрації 7
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібромасажер з вакуумним кліторальним стимулятором PrettyLove Roy LYBAILE напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики