38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор для точки G силіконовий Pretty Love Truda 7 режимів вібрації

Вібратор для точки G силіконовий Pretty Love Truda 7 режимів вібрації

Артикул BI-014616
1 307 грн
1 241 грн

Потужний вібратор виконаний з приємного і дуже ніжного на дотик, гіпоалергенного силікону. Стовбур має трохи зігнуту форму зі збільшеною головкою, що забезпечить незабутні відчуття від стимуляції точки G. регулювання вібрацією здійснюється на ручці - 7 режимів вібрації.



Вібратори для точки g – найпростіший спосіб виявити ерогенну зону, про яку чули всі, але так і не змогли знайти шлях до цього центру задоволень. Її стимуляція статевим членом практично неможлива. Вона багата на нервові закінчення, але неправильно підібравши методи впливу, жінка може розраховувати лише на неприємні відчуття. Озброївшись вібратором для точки G, можна досконало вивчити цю область і забезпечити стимуляцію, яка призведе до оргазму.

Вібратори точки G чудово справляються зі стимуляцією особливо чутливої ​​зони. Але ще один фактор, що впливає на можливість досягнення оргазму – реалістичність відчуттів. В якості альтернативи іграшкам з вібрацією можна використовувати вібратори з поступальними рухами , які імітують зворотно-поступальні рухи. У пульсаторах передбачено роботу в різних режимах, зі зміною швидкості, ритмічного малюнка. В окремих моделях поєднуються два режими впливу: пульсація та вібрація. Пульсатор більшою мірою підходить для того, щоб пробудити вагінальний оргазм, принесе задоволення тим, хто віддає перевагу швидким фрикціям.

Іноді навіть інноваційні рішення, які реалізовані і у вібраторах для точки G, не здатні задовольнити наші потаємні бажання. Нам хочеться швидше, незвичайніше, більше. Великі вібратори допоможуть втілити в життя давню мрію про нестандартні розміри. Йдеться не лише про довжину, а насамперед про діаметр іграшки, який здатний подарувати почуття наповненості у статевому органі. Навіть один її вид здатний пробудити пристрасть та бажання.

Виробник LYBAILE
Довжина 188
Діаметр 35
Кількість швидкостей вібрації 7
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація, Пульсація
Тип вібратора Вагінальний
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Малиновий
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Вібратори для стимуляції точки G
Залишіть свій відгук на Вібратор для точки G силіконовий Pretty Love Truda 7 режимів вібрації напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для стимуляції точки G