38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор зі стимуляцією клітора і точки джі Pretty Love PETER BI-014706 бузковий

Вібратор зі стимуляцією клітора і точки джі Pretty Love PETER BI-014706 бузковий

Артикул BI-014706
613 грн
583 грн

Pretty Love Peter-rabbit-вібратор, з яким подвійна Стимуляція стане яскравою і неймовірно приємною реальністю. Іграшка має відмінний набір режимів вібрації, потужна і тиха під час роботи.

Виріб виконаний з силікону і пластика, приємний і ніжний на дотик. У Pretty Love Peter 30 режимів вібрації, які зручно управляються всього парою кнопочок на його корпусі. Вібратор призначений для одночасної стимуляції піхви і клітора. Основна частина зроблена з головкою, схожою на головку пеніса, що подарує особливо реалістичні відчуття під час використання іграшки. Невеликий і з витягнутим кінчиком відросток буде паралельно ніжно і приємно торкатися клітора.

Розміри-дивіться фото.



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор кролик саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія сексуальні вібратори містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте вібратор блютуз , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Довжина 192
Кількість швидкостей вібрації 30
Діаметр 31
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Пластик, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор зі стимуляцією клітора і точки джі Pretty Love PETER BI-014706 бузковий напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики