38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний плаг на присоску червоний Butt

Анальний плаг на присоску червоний Butt

Артикул BI-017003
197 грн
187 грн
Немає в наявності

Анальний пробка на присосці червоного кольору Butt

Представляємо вашій увазі анальну пробку на присосці червоного кольору від бренду LYBAILE. Продукт створений для тих, хто вміє отримувати максимальне задоволення і шукає нові форми його досягнення. Ця анальна пробка виготовлена з гіпоалергенного силікону і має приємну на дотик текстуру. Довжиною 110 мм і діаметром 38 мм, вона ідеально підходить як для новачків, так і для досвідчених користувачів. Більше того, присоска забезпечує надійність використання і розширює можливості експериментів.

Інструкція по застосуванню

Перед початком використання обов'язково очистіть продукт під теплою водою з милом або скористайтеся спеціалізованим очисником для інтимних іграшок. Нанесіть на пробку лубрикант на водній основі перед кожним використанням для комфорту і безпеки. Після завершення процедури змийте товар з мильною водою або очисником для інтимних іграшок.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання мийте під теплою водою з використанням нежирного мила або спеціального очисника для інтим-іграшок. Розташовуйте корпус на чистому, сухому рушнику і дозвольте йому повністю висохнути перед наступним використанням або збереженням.

Переваги

  • Бренд LYBAILE: всесвітньо визнаний виробник якісних інтим-іграшок.
  • Країна-виробник Китай: забезпечує доступність товару при збереженні високої якості виконання.
  • Матеріал - Силікон: безпечний для організму матеріал, не викликає алергії й легко очищається після використання.
  • Довжина і діаметр: розміри складають 110 мм у довжину і 38 мм у дiаметрi, що робить його унiверсальним рiшенням для бiльшостi користувачiв.

"Анальна пробка на присосцi вiд бренду LYBAILE - це чудовий вибiр для тих, хто хоче додати до свого iнтимного життя яскравi вiдчуття. Зробiть покупку прямo зараз на сайтi магазину iнтимних товарiв TALLA! А також запрошуємо Вас ознайомитися з усim асортиментом анальних пробок на нашому сайтi."



Незважаючи на простоту конструкції, анальні пробки здатні багато на що. Якщо ви мріяли про подвійне проникнення, то з цим невеликим девайсом ви нарешті відчуєте всю повноту відчуттів від цього процесу. З ним ви підготуєте анальний отвір до реального сексу, а завдяки спеціальній формі зможете зробити це не відволікаючись від інших справ. Серед подібних девайсів анальні пробки на присосці мають одну важливу перевагу – закріпивши їх на будь-якій рівній поверхні, ви звільните руки, які можна використовувати для ласки свого тіла або тіла партнера.

Анальна стимуляція вимагає особливої ​​делікатності, тому при виборі секс-гаджета вирішальною може бути будь-яка характеристика іграшки: форма, колір, функціональність, матеріал. Силіконова анальна пробка створює умови для безпечного та максимально ніжного проникнення. Цей матеріал не викликає алергії, не містить токсичних речовин, тактильно дуже приємний та гігієнічний. Іграшки з нього ідеальні для новачків та відкривають більше можливостей для досвідчених користувачів.

Достоїнства пробок на присосках очевидні, але подібні девайси можуть використовуватися для отримання задоволення і підготовки до анального проникнення непомітно, не відволікаючи вас від насущних справ. Для цього вам знадобиться звичайні пробкі для аналу , яку можна носити під одягом, а за бажання використовувати для симуляції подвійного проникнення під час статевого акту з партнером.

Якщо ви шукаєте щось менш практичне, але неймовірно пікантне, у вашій колекції секс-іграшок обов'язково має з'явитися анальна пробка з хвостиком . Доповнення у вигляді хвоста однієї з тварин, що є продовженням анального плагу, здатне розбудити навіть глибоко спляче лібідо. Вибір хвоста тварини допоможе зробити вашу фантазію, яка точно вкаже, що сьогодні зробить ваш секс пристрасним.

Виробник LYBAILE
Довжина 110
Діаметр 38
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Помаранчевий
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Анальні пробки на присосці
Залишіть свій відгук на Анальний плаг на присоску червоний Butt напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки на присосці