38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Стимулююча насадка на член чорна Penis Sleeve

Стимулююча насадка на член чорна Penis Sleeve

Артикул BI-026235
337 грн
320 грн

Стимулююча насадка на член чорна Penis Sleeve

Революційний аксесуар для інтимних ігор від відомого бренду LYBAILE. Стимулююча насадка з термопластичного еластомера Penis Sleeve з діаметром 34 мм і загальною довжиною 114 мм перетворить будь-який час проведений за закритими дверима в незабутнє враження. Чорна, стильні текстурні елементи на поверхні роблять її не тільки практичною, але і естетично приємною. Чудово пристосована для використання як новачками, так і професіоналами. Матеріал насадки безпечний для шкіри і гіпоалергенний. Великі переваги чекають тих, хто осмілиться спробувати!

Інструкція застосування:

Перед початком використання необхідно змащувати тільки водорозчинними лубрикантами, щоб зберегти цілісність матеріалу. Надягніть ПениСлееую на основу вашого пеніса або використовуйте лубриканти одягу повністю вставлені в спеціальну шину. Після закінчення використання необхідно одразу промити спеціальним засобом для досягнення ідеального стану товару.

Догляд за насадкою:

Максимальна частота волосся пенетрація і висока якість бризкання після кожного використання. Використовуйте делікатний мильний розчин. Не целюватися з послуг або впливати на екстремальні температури, при правильному догляді аксесуар буде радувати вас багатьма роками.

Переваги:

  • Виробник LYBAILE - знаменитий бренд з бездоганною репутацією.
  • Країна-виробник - Китай, символ відмінного співвідношення ціни і якості.
  • Виготовлений з термопластичного еластомера, матеріал має оптимальну щільність і еластичність.
  • Довжина 114 мм гарантує повне охоплення члена.
  • Діаметр 34 мм підходить для більшості розмірів пенісів.
TALLA представляє вам свіжу новинку у світі інтимних іграшок. Стимулююча насадка на член Penis Sleeve - це той товар, який просто необхідний у арсеналі кожного хлопця або чоловіка для досягнення більш яскравого сексуального життя. Не пропустіть можливості рознообразити своє інтимне життя, отримати нові і незабутні враження вже сьогодні! Рекомендуємо ознайомитися з усим асортиментом Категорії - Насадки з закритою головкою для пеніса.

Виробник LYBAILE
Довжина 114
Діаметр 34
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Насадка на член
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Закриті насадки на член
Залишіть свій відгук на Стимулююча насадка на член чорна Penis Sleeve напишіть відгук
Закриті насадки на член