38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор силіконовий з кліторальним стимулятором LYBAILE Pretty Love Elton фіолетовий

Вібратор силіконовий з кліторальним стимулятором LYBAILE Pretty Love Elton фіолетовий

Артикул BI-067002
1 484 грн
1 410 грн

Силіконовий багатофункціональний вібратор Pretty Love Elton може похвалитися 7 режимами вібрації і 4 режимами обертання щіточки кліторального стимулятора! Іграшка управляється на вбудованому в ручку пульті.

Зарядка проводиться від USB-пристрою, який входить в комплект поставки.
Управління: Вбудоване управління, 7 режимів вібрації, 4 режими ротації
Водонепроникність: так

Розміри-дивіться фото.

 

 



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вагінальні стимулятори . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Мультифункціональність секс-іграшки – один із факторів, які роблять її популярною. Вібратори Ванд відносяться якраз до цієї категорії інтимних гаджетів. Спочатку створені як пристрої для масажу тіла, для багатьох вони стали улюбленим інтимним девайсом. Відмінною особливістю масажера є потужність стимуляції, а також можливість використовувати спеціальні насадки для головки, які роблять неповторною кожну стимуляцію. У поєднанні з великим набором програм стимуляції все це робить масажери Wand багатофункціональними.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені вібратори великого розміру. У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник LYBAILE
Довжина 205
Діаметр 35
Кількість швидкостей вібрації 7
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор силіконовий з кліторальним стимулятором LYBAILE Pretty Love Elton фіолетовий напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори