38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Кільце ерекційне на член з вібростимуляцією клітора чорне Pretty Love RABBIT VIBRATOR

Кільце ерекційне на член з вібростимуляцією клітора чорне Pretty Love RABBIT VIBRATOR

Артикул BI-210152
1 069 грн
1 015 грн
Немає в наявності

Кільце ерекційне на член з вібростимуляцією клітора чорне Pretty Love RABBIT VIBRATOR

Почніть будь-які інтимні зустрічі з неймовірною емоцією від використання продукту категорії "Віброкільця для пеніса". Кільце ерекційне на член ускладнене потужною вібруючою головкою для стимулювання клітора, її форма нагадує смішного кролика. Матеріал - комбінований силікон, що виробляється гипоалергенностью та приємною на дотик поверхнею. Продукт є ідеальним вибором для пар, які прагнуть пробудити нові відчуття та рознообразити свою близькість.

Інструкція застосування

При використанні необхідно одягти кольцо на основу пенса так, щоб його верхнє краї було спрямоване вперед. Увімкнути режими вібрації можна натисканням кнопки управління.

Догляд за кільцем

Необхідний регулярний тщательний догляд: очищення перед та після кожного використання спеціальними антибактеріальними засобами для інтимних аксесуарів. Рекомендується уникати контакту з прямими сонячними променями та зберігати в темному прохолодному місці.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE, заслуживший довіру та улюблений бренд покупців по всьому світу.
  • Країна-виробник - Китай, яка є країною з високою якістю виробництва товарів для дорослих.
  • Матеріал - комбінований силікон, приємний на дотик та безпечний для використання матеріал.
  • Діаметр є універсальним - підходить більшості чоловіків.
  • Колір чорний - класичний колір, який пасує до будь-якого волосся!
Настала пора зануритися в нові фантазії! Відчуйте незвичайні відчуття від використання ерекційного кольця Pretty Love RABBIT VIBRATOR. Замовте його прямо зараз в інтернет-магазинах інтимних товарів конфіденційно та отримайте швидко. Перевірте це самостійно, натиснувши на це посилання TALLA. Ознайомтеся також з нашим широким асортиментом виброколець для пенса!

Ерекційне вібро кільце створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник LYBAILE
Діаметр 40
Ширина 40
Довжина 75
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Кільце ерекційне на член з вібростимуляцією клітора чорне Pretty Love RABBIT VIBRATOR напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член