38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Набір ерекційних кілець Lybaile RING FLOWERING BI-210154

Набір ерекційних кілець Lybaile RING FLOWERING BI-210154

Артикул BI-210154
202 грн
192 грн
Немає в наявності

Набір ерекційних кілець Lybaile RING FLOWERING BI-210154

Цей набір силіконових кілець від LYBAILE - ідеальне рішення для тих, хто прагне додати пікантності до свого інтимного життя. Кільця надають приємний тиск на пеніс, збільшуючи його чутливість та продовжуючи час ерекції. Завдяки діаметру 28 мм вони безпечно обхоплюють фалос, не викликаючи дискомфорту або болю. Встановлені на базі вібратори надають іграм ще більше яскравих та запам'ятовуваних моментів. Продукція сертифікована та виготовлена в Китаї.

Інструкція з застосування

Перед використанням кілець переконайтеся у гігієнічності вашого аксесуару. Просто надягніть кільце на основу пеніса - можна використовувати відповідне змащувальне засіб для більш комфортного використання.

Догляд за кільцями

Після кожного використання слід ретельно очистити кільця за допомогою спеціального м'якого дезинфікуючого засобу для інтимних іграшок. Зберігати в сухому, темному місці, уникаючи прямого сонячного проміння.

Переваги

  • Бренд: LYBAILE є одним з відомих виробників товарів для дорослих і заслуговує довіри споживачів завдяки своїй безкомпромісній якості.
  • Країна-виробник: Кольца виготовлені на заводах в Китаї, що гарантує строгий контроль якості на всіх етапах створення продукції.
  • Матеріал: Силікон - безпечний та міцний матеріал, який забезпечує необхідну еластичність та дозволяє кільцям комфортно облягати пеніс.
  • Діаметр 28: Цей розмір призначений для більшості чоловіків і забезпечує оптимальний тиск на пеніс.
  • Колір чорний - класична розкраска робить кільця універсальною альтернативою під будь-який стиль одягу (робочий або вихідний).
Встигніть придбати Набір ерекційних кілець Lybaile RING FLOWERING BI-210154 та відчути на собі всі його переваги вже сьогодні. Постійні акції, цікаві пропозиції - все це ви знайдете у нашому інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. А також пропонуємо ознайомитися з повним асортиментом категорії "Кольца для пениса".

Виробник LYBAILE
Діаметр 28
Ширина 48
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Країна виробник Китай
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Матеріал Силікон
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні кільця без вібрації
Залишіть свій відгук на Набір ерекційних кілець Lybaile RING FLOWERING BI-210154 напишіть відгук
Ерекційні кільця без вібрації