38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне віброкільце Pretty Love Osborn BI-210170

Ерекційне віброкільце Pretty Love Osborn BI-210170

Артикул BI-210170
460 грн
437 грн

Ерекційне віброкільце Pretty Love Osborn BI-210170

Візитна картка справжнього чоловіка - ерекційне віброкільце Pretty Love Osborn BI-210170! Створене з високоякісного силікону і виконане в класичному чорному кольорі, цей пристрій принесе нові відчуття і покращить якість інтимного життя. Завдяки своїй конструкції, діаметру 30 мм і функціональності, воно додасть яскравий акцент до вашої близькості. Використовуйте його для доставлення задоволення як собі, так і своєму партнеру!

Інструкція застосування

Надягайте ерекційне кільце на повністю збуджений пеніс безпосередньо перед сексом. Його можна використовувати як самостійно, так і з додаванням спеціальних змащуючих засобів.

Догляд за кільцем

Після кожного використання очистіть ваше фаллоімітаційне пристрій теплою водою з ніжним миючим засобом або спеціалізованими засобами для іграшок.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - відомий виробник секс-іграшок, який зарекомендував себе на світовому ринку якістю і надійністю.
  • Країна-виробник Китай. Всесвітньо визнаний лідер у виробництві секс-товарів.
  • Матеріал, з якого виготовлено віброкільце - безпечний і гіпоалергенний силікон преміум класу.
  • Оптимальний діаметр 30 мм - підходить для будь-якого розміру, забезпечує щільне прилягання і чудову передачу вібрації.
  • Колір чорний - завжди стильно і модно. Елегантність і строгость форм роблять його універсальним варіантом під будь-який настрій!
Придбати цей продукт ви можете в нашому інтернет-магазині інтимних товарів. Порадуйте себе новими відчуттями вже зараз! Зробити це дуже просто: перейдіть за посиланням TALLA та додайте товар у кошик. Також запрошуємо вас ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Віброкільця для пеніса. Бажаємо вам яскравих відчуттів!

Ерекційне віброкільце створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник LYBAILE
Діаметр 30
Ширина 31
Довжина 56
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Ерекційне віброкільце Pretty Love Osborn BI-210170 напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член