38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ерекційне подвійне віброкільце для пеніса зі стимулятором клітора чорного кольору Pretty Love VIBRATION PENIS SLEEVE IV

Ерекційне подвійне віброкільце для пеніса зі стимулятором клітора чорного кольору Pretty Love VIBRATION PENIS SLEEVE IV

Артикул BI-210211
918 грн
872 грн
Перетворіть кожну інтимну таємницю з ерекційним подвійним віброкільцем для пеніса Pretty Love VIBRATION PENIS SLEEVE IV. Це не просто іграшка, це унікальний інструмент, який здатний підняти ваше задоволення та бажання на нову висоту. Якісні матеріали та продуманий дизайн роблять цей аксесуар незамінним для будь-якого хлопця або пари.

Інструкція з використання

Перш за все, використання лубрикантів обов'язкове при використанні даного аксесуара. Просто надягається на основу пеніса за допомогою ємності відповідного розміру.

Догляд за насадкою

М'який силікон потребує особливого догляду - м'яке чищення водою та милом після кожного використання. Також рекомендується зберігати в чохлах від вологи та сонця.

Переваги

  • Бренд LYBAILE. Це знак високої якості та надійності.
  • Країна-виробник Китай. Відома своєю неперевершеною майстерністю у виробництві інтимних аксесуарів.
  • Матеріали: комбінований, силікон. Забезпечує тривалий комфорт при використанні.
  • Діаметр 30 - підходить для більшості розмірів.
  • Колір чорний - класичний, агресивний та елегантний одночасно.
Не пропустіть можливість рознообразити своє інтимне життя за допомогою ерекційного подвійного віброкольця для пеніса Pretty Love VIBRATION PENIS SLEEVE IV. Придбати його можна прямо зараз у інтернет-магазині TALLA. Також рекомендуємо ознайомитися з усім асортиментом категорії Віброкільця для пеніса!

Ерекційне віброкільце з вібрацією створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник LYBAILE
Довжина 203
Діаметр 30
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Ерекційне подвійне віброкільце для пеніса зі стимулятором клітора чорного кольору Pretty Love VIBRATION PENIS SLEEVE IV напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член