38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкільце еректильне на пеніс зі стимуляцією клітора Pretty Love Passionate Ring IX чорне

Віброкільце еректильне на пеніс зі стимуляцією клітора Pretty Love Passionate Ring IX чорне

Артикул BI-210296
717 грн
681 грн

Віброкільце ерекційне на пеніс зі стимуляцією клітора Pretty Love Passionate Ring IX чорне

Представляємо Вашій увазі - унікальний еротичний пристрій, створений для підняття сексуального настрою до небачених висот. Віброкільце Pretty Love Passionate Ring IX не тільки допоможе утримати ерекцію, але й надасть потужну стимуляцію клітора Вашої улюбленої завдяки спеціально розробленому вібруючому додатку. Виготовлено з гіпоалергенного силікону, безпечного для шкіри. Завдяки світиться в темряві кольору, воно буде чудовим акцентом у Вашому інтимному житті.

Інструкція застосування

Перед використанням рекомендується нанести на кольцо лубрикант на водній основі. Обережно одягніть кольцо на корінь пеніса, зверніть увагу, щоб виступ був спрямований вгору. При необхідності використовуйте кнопку для зміни швидкості та режиму роботи.

Догляд за насадкою

Після використання кольцо необхідно ретельно очистити під теплою водою з застосуванням м'якого мила або спеціального очисника для інтимних іграшок. Повністю просушіть перед зберіганням.

Переваги

  • Бренд LYBAILE гарантує високу якість та безпеку товару.
  • Країна-виробник Китай - лідер у сфері виробництва інтим-аксесуарів.
  • Матеріал, з якого виготовлено кольцо - ніжний та гіпоалергенний силікон, приємний на дотик та безпечний для шкіри.
  • Два розміри діаметра (32,38) забезпечують комфортну посадку та універсальність використання.
  • Колір чорний - стильне рішення для будь-яких кольорових уподобань.
Придбати еротичні іграшки стало ще простіше! У інтернет-магазині інтимних товарів TALLA завжди можна вибрати підходящий Вам пристрій та оформити замовлення всього за кілька кліків. Вас порадує широкий вибір та привабливі ціни. Представлений товар - лише один з багатьох доступних віброколець для пеніса, які обов'язково подарують Вам нові відчуття!

Ерекційне віброкільце з вібратором створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 10
Діаметр 32, 38
Довжина 86
Тип елементів живлення Батарейки ААА (немає у комплекті)
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне віброкільце
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Функція вібрації Так
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Віброкільце еректильне на пеніс зі стимуляцією клітора Pretty Love Passionate Ring IX чорне напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член