38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Надувна лялька для сексу блондинка з вставною вагіною з вібрацією LYBAILE Finish Girl

Надувна лялька для сексу блондинка з вставною вагіною з вібрацією LYBAILE Finish Girl

Артикул BM-00032
3 020 грн
2 869 грн
Немає в наявності

Надувна лялька для сексу блондинка з вставною вагіною з вібрацією LYBAILE Finish Girl

Реалізуйте всі свої глибокі і найсміливіші фантазії наодинці з пишногрудою блондинкою від відомого бренду LYBAILE. Лялька виготовлена з інноваційного матеріалу - кібершкіри, яка поєднує м'якість, еластичність і реалістичний на дотик профіль. Вбудована функція вібрації подарує неперевершені відчуття насолоди. Продукція LYBAILE завжди відповідає найвищим стандартам якості, що підтверджено сертифікатами та хорошими відгуками клієнтів по всьому світу.

Інструкція застосування

Завершивши до кiнця процес накачування ляльки до потрiбного розмiру, встановiть перемикач на функцiю "увiмкнути". Насолоджуйтеся компанiєю цiєї грудастої бiлокурої блондинки та переживайте вiдчуття небаченого розврату.

Догляд за надувною лялькою

Чистити продукт тiльки з використанням м'яких чистильних засобiв, призначених для кiбершкiри. Не використовуйте агресивнi запахи або щетки, якi можуть пошкодити матерiал. Пiсля чищення зберiгайте іграшку в прохолодному та темному мiсцi.

Переваги

  • Бренд LYBAILE: вiдомий бренд у галузi iнтимних товарiв, забезпечує високу якiсть та безпеку продукцii.
  • Країна-виробник Китай: зарекомендувала себе як найбiльший постачальник даного типу продукцii на ринку.
  • Матерiал - Кибершкiра: поєднання неперевершеної еластичностii та чудового реалiстичного враження.
  • Колiр Тельний: класичний вiдтiнок, який пасує для всих типiv iграшок та робить цей виробник актуальним подарунком на будь-яке свято.
Зробите своє життя яскравше прямо зараз! Оцiните всii унiiкальнii можливостii надувної ляльки блондинки вIД LYBAILE Finish Girl та николи бIльше не повертайтеся до повсякденностii. Не пропустите шанс звершити своii самии гарячии фантазии у реальность, замовивши iграшку на сайтI iнтернет магазинu iнтимних товарIВ TALLA. Хочете рознообразити свii вибор? Вивчите всю колекцii надувних секс-лялок на нашому сайтI та знаидете ту, яка дозволить осуществити всii вашii бажання!

Виробник LYBAILE
Довжина 1600
Тип мастурбатору Анус і Вагіна
Режим роботи Вібрація
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Секс лялька
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Гумові ляльки для сексу
Залишіть свій відгук на Надувна лялька для сексу блондинка з вставною вагіною з вібрацією LYBAILE Finish Girl напишіть відгук
Гумові ляльки для сексу