38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору BOSS of TOYS Temtation Passion Lady

Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору BOSS of TOYS Temtation Passion Lady

Артикул BM-009018
455 грн
432 грн
Перемістіться у світ еротичного задоволення з Мастурбатором вагіна з вібрацією від BOSS of TOYS серії Temtation Passion Lady. З його природним тілесним кольором і гладкою текстурованою кавернозною штуковиною, він імітує реальне відчуття проникнення. Виготовлений з термопластичного еластомера, який безпечний для шкіри і надає комфортний дотик. Цей високоякісний продукт від польського виробника LYBAILE обіцяє доставити небачений задоволення всією своєю потужністю вбудованої системи природних відчуттів.

Інструкція з застосування

Перш за все, слід переконатися, що інтимна іграшка повністю заряджена. Нанесіть будь-яку кількість зручного лубриканту на основі води перед використанням для оптимального комфорту і захисту шкіри. Пристрій активується кнопковим перемикачем режимів вібрації, що дозволяє вибрати ідеальну інтенсивність. Після використання промийте мастурбатор під теплою водою.

Догляд за насадкою

Екземпляр потребує регулярного чищення для підтримання гігієнічності. Рекомендовано очищати продукт за допомогою спеціальних інтимних гелів або мил без жирних домішок. Виконайте обережне висихання, уникайте прямого сонячного світла або передавальних пристроїв, таких як батареї.

Переваги

  • Бренд: LYBAILE - знаменитий виробник еротичних іграшок, забезпечує високу якість всіх своїх продуктів.
  • Країна-виробник: Польща - країна з хорошою репутацією в області виробництва еротичного обладнання.
  • Матеріал: Використання термопластичного еластомера робить цю модель довговічною і безпечною для шкіри.
  • Тип мастурбатора: Особлива форма вагіни для найкращого впливу і додаткового стимулювання.
  • Режим роботи: Можливість регулювання інтенсивності вібрації дозволяє індивідуальне налаштування пристрою під себе.
  • Колір: Тілесний - імітація природної шкіри створює природне відчуття проникнення.
Придбати цей унікальний товар пропонує магазин інтимних товарів - TALLA. Переходьте за посиланням і зверніть вашу увагу на повну колекцію продуктів, починаючи від автоматичних мастурбаторів до різноманітних аксесуарів!

Штучні штучні вагіни забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор з вібрацією , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 183
Діаметр 60
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Країна виробник Польща
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору BOSS of TOYS Temtation Passion Lady напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена