38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДК LYBAILE BAILE Ultra Realistic Vibration

Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДК LYBAILE BAILE Ultra Realistic Vibration

Артикул BM-009035
606 грн
576 грн

Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДУ LYBAILE BAILE Ultra Realistic Vibration

Зануртесь у світ унікальних відчуттів і такої реалістичної стимуляції. Мастурбатор LYBAILE BAILE Ultra Realistic Vibration імітує найніжнішу текстуру жіночої вагіни, завдяки високоякісному матеріалу з термопластичного еластомера. За допомогою пульта дистанційного управління легко вибрати бажаний режим вібрації для ще більшого задоволення.

Інструкція застосування

Розбудьте свою чутливість, використовуючи мастурбатор. Достатньо підключити його до пульта дистанційного управління і вибрати підходящий режим вібрації. Максимально комфортне використання досягається при застосуванні лубриканта на водній основі.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання необхідно очистити мастурбатор від фізіологічних рідин і залишків засобу для ковзання. Для цього використовуйте спеціальний антисептик для іграшок або теплу воду з милом. Рекомендуємо зберігати в спеціальних чохлах, які захистять від пилу та інших забруднень.

Переваги

  • Бренд: LYBAILE - висока якість і тривалий термін служби.
  • Країна-виробник Китай гарантує доступність цін.
  • Матеріал - Термопластичний еластомер забезпечує максимально реалістичні відчуття.
  • Тип мастурбатора - Вагіна імітує справжню жіночу чутливу функцію.
  • Режим роботи - Вібрація забезпечує додаткову стимуляцію і підсилює відчуття.
  • Колір - Тілесний додає ще більше реалізму процесу використання товару.
Не пропустіть шанс насолодитися максимально близьким відчуттям реального контакту! Придбати Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДУ LYBAILE BAILE Ultra Realistic Vibration можна прямо зараз в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. А ще ширший асортимент можна побачити на нашому сайті - знайдіть саме те, що підходить Вам найбільше.

Характерна особливість, що відрізняє вібро мастурбатори для чоловіків від інших подібних девайсів — можливість повністю сконцентруватися на своїх відчуттях, тобто, на задоволенні. Технології, які застосовуються в таких девайсах, різноманітні, а їх поєднання з інноваційними матеріалами робить процес досконалим. В одному пристрої може бути реалізовано кілька способів стимуляції статевого члена, а його форма та характеристики будуть максимально наближені до реальних.

Виробник LYBAILE
Ширина 140
Довжина 150
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори з вібрацією
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДК LYBAILE BAILE Ultra Realistic Vibration напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори з вібрацією