38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор Вагіна анус з ротацією підігрівом і вібрацією BAILE REALISTIC VAGINA AND ASS BM-009038

Мастурбатор Вагіна анус з ротацією підігрівом і вібрацією BAILE REALISTIC VAGINA AND ASS BM-009038

Артикул BM-009038
2 971 грн
2 822 грн
Немає в наявності

Мастурбатор вагіна анус з ротацією підігрівом та вібрацією BAILE REALISTIC VAGINA AND ASS BM-009038

Цей унікальний продукт заслуговує вашої уваги до кожної деталі. Він представляє собою мастурбатор-вагіну анус від бренду LYBAILE, виготовленого в Китаї. Матеріал товару - штучна шкіра вищої якості, яка імітує дотик натуральної шкіри. Також функціями цього продукту є підігрів, тепловий режим роботи, ротація та вібрація. Дизайн був розроблений таким чином, щоб доставити максимальне задоволення без будь-яких наслідків.

Інструкція застосування

Перед першим використанням слід провести очищення товару. Просто помістите продукт у теплу мильну воду на декілька хвилин, після чого обережно промийте його і залиште висохнути природним шляхом. Після повної підготовки приступайте до використання, дотримуючись особистих уподобань.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання мастурбатора важливо провести його очищення. М'який мильний розчин та тепла вода - відмінне рішення для цієї задачі. Після повного очищення обов'язково залиште продукт висохнути природним шляхом. Також нагадуємо, що зберігання мастурбатора слід здійснювати у чохлі або спеціалізованому для цих цілей контейнері.

Переваги

  • Бренд LYBAILE: визнаний виробник, який гарантує якість товару;
  • Країна-виробник Китай: надійність та доступність;
  • Матеріал - Кібершкіра: висока якість з чудовими тактильними властивостями;
  • Тип мастурбатора - Вагіна: класична форма, визнана більшістю користувачів;
  • Режим роботи - Тепловий режим: створює додаткові відчуття для збільшення задоволення;
  • Колір - Тілесний: додає справжньої емоційності та аутентичності;

Не пропустіть можливість повністю змінити свої враження від інтимного проведення часу, спробуйте Мастурбатор вагина анус з ротацією підогрівом та вібрацією BAILE REALISTIC VAGINA AND ASS BM-009038 вже сьогодні! На нашому сайті ви знайдете великий вибір різноманітних мастурбаторов категорії - Автоматичні мастурбатори. Звертайтеся та відчуйте всі переваги якісних інтимних товарів.



Штучні штучні піхви забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак секс іграшки для члена – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор з вібратором , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 273
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Режим роботи Тепловий режим
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор Вагіна анус з ротацією підігрівом і вібрацією BAILE REALISTIC VAGINA AND ASS BM-009038 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена