38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з вібрацією lybaile білий

Мастурбатор-Вагіна з вібрацією lybaile білий

Артикул BM-009150
342 грн
325 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна з вібрацією LYBAIlE білий

Цей унікальний та високоякісний мастурбатор-вагіна з вібрацією від відомого бренду LYBAILE принесе нові відчуття у ваше інтимне життя. Виготовлений з м'якого, ніжного на дотик матеріалу - кибершкіри, цей товар пропонує не тільки реалістичні відчуття, але й приємне тактильне сприйняття. Оснащений функцією вібрації для додаткової стимуляції, що робить його ще більш цікавим та привабливим.

Інструкція застосування

Перш ніж почати користуватися мастурбатором, попередньо пакетуйте його та очистьте згідно із правилами догляду за насадкою. При потребі підключайте функцію вибрації (потрібно мати батарейки). Під час використання можна додати змащення для більшого комфорту.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання ретельно очистіть мастурбатор спеціальними засобами для інтимних аксесуарів. Перед зберіганням обов'язково повністю просушіть його, щоб уникнути розвитку бактерій.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: Гарантія якості та надійності від одного з лідерів у виробництві інтимних аксесуарів.
  • Країна-виробник - Китай: Продукція цього виробника добре зарекомендувала себе на світовому ринку.
  • Матеріал - Кибершкіра: Максимально наближений за текстурою та щільністю до людської шкіри, завдяки чому надає неймовірно реалістичні відчуття.
  • Тип мастурбатора - Вагіна: Призначений для імітації статевого контакту, що створить більш природний досвід використання.
  • Режим роботи - Вібрація: Додаткова стимуляція дозволяє розкрити всі аспекти задоволення!
  • Колір - Білий: Нейтральний та стильний колір підходить кожному користувачеві.
Відчуйте шовковисту гладкість та новий рівень відчуттів з Мастурбатором-вагиною з вібрацією LYBAIlE білим. Зробіть своє інтимне життя ще яскравішим! Замовте його вже сьогодні на TALLA та подаруйте собі незабутню насолоду! Також ознайомтеся з усим асортиментом "Автоматичних мастурбаторов" просто зараз.

Штучні штучні вагіни забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак секс іграшки для чоловіків – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібро , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 140
Діаметр 85
Колір Білий
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з вібрацією lybaile білий напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена