38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з вібрацією тілесного кольору BM-009152

Мастурбатор-Вагіна з вібрацією тілесного кольору BM-009152

Артикул BM-009152
376 грн
357 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна з вібрацією тілесного кольору BM-009152

Цей мастурбатор від LYBAILE, однієї з провідних компаній Китаю з виробництва інтимних товарів, ідеально підходить для досягнення нових рівнів задоволення. Матеріал супер реалістичний: він виконаний з високоякісної кибершкіри тілесного кольору, що додає вражень реальності при використанні. Тип цього мастурбатора - вагіна, а його функція вібрації дозволить вам отримати неперевершене задоволення! Модель BM-009152 є чудовим вибором для тих, хто шукає якісну і надійну продукцію.

Інструкція застосування

Нанесіть змащення на вашого великого товариша або безпосередньо на іграшку. Увімкніть вібрацію на бажаний рівень і починайте забувати про всі свої проблеми!

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання очистіть іграшку м'яким милом і теплою водою або спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Повністю висушіть перед прибиранням на зберігання.

Переваги

  • Бренд LYBAILE: Відомий своєю якісною продукцією та винятковою репутацією.
  • Матеріал - Кибершкіра: Високоякісний і дуже реалістичний зовні, що забезпечує ще більше чутливості під час використання.
  • Функція вібрації: Забезпечує додаткову стимуляцію і насичені оргазми.
  • Тип мастурбатора - Вагина: Враження від його використання як можливо наближені до реальних!
Не пропустіть можливість придбати Мастурбатор-вагіну з вібрацією тілесного кольору BM-009152 за доступною ціною! TALLA пропонує швидку доставку, повну конфіденційність та вигідні умови покупки. А ще Велику колекцію автоматичних мастурбаторів!

Штучні вагіни мастурбатори забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак секс іграшки для члена – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте вібро мастурбатор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 155
Діаметр 70
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з вібрацією тілесного кольору BM-009152 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена