38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з вібрацією білий BM-009158

Мастурбатор-Вагіна з вібрацією білий BM-009158

Артикул BM-009158
336 грн
319 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна з вібрацією білий BM-009158

Зануртеся в світ насолоди з Мастурбатором-вагіною з вібрацією від бренду LYBAILE. Унікальний дизайн, реалістична текстура і ультрам'яка кібершкіра забезпечать неперевершене відчуття реальності. Додайте до цього багатофункціональну систему вібрації і отримайте захоплюючі емоції при кожному використанні. Цей товар виготовлений з високоякісного матеріалу - кібершкіра, який точно повторює відчуття дотику до справжньої жіночої шкіри. Поєднання преміум матеріалів і технології LYBAILE робить цей мастурбатор одним з найкращих у своєму класі.

Інструкція з використання:

Перед початком використання мастурбатора обов'язково нанесіть на його поверхню за бажанням будь-який підходящий для вашого типу шкіри лубрикант. Потім обережно помістите пеніс в тунель пристрою і починайте рухатися з швидкістю і інтенсивністю, з якою вам комфортно. Ручні пристрої дозволяють контролювати тиск і швидкость самостiйно, у той час як моторизованi моделi роблять всю роботу за вас.

Догляд за насадкою:

Пiсля кожного використання очистiть мастурбатор теплою водою та милом або спецiальним засобом для чищення іграшок. Тщательно висушiть його перед зберiганням. Не використовуйте при чищеннi подразнюючi хiмiчники або агресивнi гелi.

Переваги:

  • Бренд LYBAILE - один з лидеров на ринку інтим-грабежок
  • Країна-виробник Китай - гарантiя високої якостi та надiĭностi товару
  • Кибершкiра - безпечний та приємний до тiла матерiал має гипоаллергенные свойства
  • Тип мастурбаторa "вагина" - класична форма для отримання яскравих вражень
  • Функцionalnist: Режим роботи - Вибрацiя; Колir бiaлий. Дозволяє змiĭшувати ступinь i режим вибрацiĭ для найкращого задоволення
Не пропустите свой шанс придбати Мастурбатор-вагину з вибрацией белый BM-009158 вIд LYBAILE. ВIдкрийте новiĭ межiĭ своiĭих почуттiĭ разом iз нами уже сьогоднii! В iнтернет-магазинii iнтимних товарiv TALLA представлений широкий выбор мастурбаторов для всix бажающих отримати незабутних почуттiĭ. Запрошуемо Вас переглянути повний асортимент на нашому сайтi.

Характерна особливість, що відрізняє мастурбатори пеніса з вібрацією від інших подібних девайсів — можливість повністю сконцентруватися на своїх відчуттях, тобто, на задоволенні. Технології, які застосовуються в таких девайсах, різноманітні, а їх поєднання з інноваційними матеріалами робить процес досконалим. В одному пристрої може бути реалізовано кілька способів стимуляції статевого члена, а його форма та характеристики будуть максимально наближені до реальних.

Виробник LYBAILE
Довжина 130
Діаметр 60
Колір Білий
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори з вібрацією
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з вібрацією білий BM-009158 напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори з вібрацією