38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
2 в 1 Мастурбатор Вагіна і реалістичний вібратор з функцією ротації Lybaile Mr BIG

2 в 1 Мастурбатор Вагіна і реалістичний вібратор з функцією ротації Lybaile Mr BIG

Артикул BW-008016
1 272 грн
1 208 грн
Немає в наявності

Мастурбатор "вагіна" та реалістичний вібратор з функцією ротації 2 в 1 - Lybaile Mr BIG

Lybaile Mr BIG - це не просто мастурбатор. Це поєднання двох продуктів, що мають високу якість та практичність: мастурбатора "вагіна" та вібратора з функцією ротації. Завдяки своєму унікальному дизайну, він може доставити Вам задоволення на новому рівні. Дивовижна точність деталей, висока якість матеріалу (кібершкіра), швидкостні налаштування режимів роботи - все це створено для того, щоб ваш час з мастурбатором був незабутнім.

Інструкція з використання

Пристрій готовий до використання прямо з коробки. Спочатку активуйте режим роботи за допомогою кнопки на основі товару, потім починайте використовувати його для стимуляції зон чутливості. Функція ротації додасть інтенсивності відчуттям.

Догляд за товаром

Рекомендується очищення після кожного використання засобами для очищення секс-іграшок.

Переваги

  • Фірма-виробник: Компанія "LYBAILE", відома своїми якісними та надійними продуктами.
  • Країна походження: Китай - гарантія найвищого стандарту якості.
  • Матеріал виготовлення: Кібершкіра забезпечує максимально реалістичні відчуття.
  • Тип мастурбатора: Вагіна - класика, популярний серед більшості користувачів вибір.
  • Універсальні режими роботи для будь-якого типу стимуляції.
  • Колір товару - тілесний. Класичний варіант, обраний більшістю клієнтів.|/li|
  • Можливість використовувати як автоматичний мастурбатор і вібратор, подвійне задоволення від одного пристрою.
Наш інтернет-магазин інтимних товарів запрошує вас поповнити вашу колекцію цим чудовим придбанням. Переходьте за посиланням TALLA та обирайте нас для задоволення своїх потреб. Ознайомтеся також з нашим асортиментом в категорії "Автоматичні мастурбатори". Проведіть свій час з комфортом та задоволенням!

Штучні вагіни мастурбатори забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак секс іграшки для хлопця – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібратор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 210
Діаметр 40
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Тілесний
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на 2 в 1 Мастурбатор Вагіна і реалістичний вібратор з функцією ротації Lybaile Mr BIG напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена